Vuosi on pulkassa ja kalat katiskassa

Kulttuuri
19.12.2019
Vuosi on pulkassa ja kalat katiskassa

Funidatan vuosi 2019.

Vuosi 2019 on ollut Funidatalla jännittävä, mutta niin mahtava monessakin mielessä!

Sisun kanssa on otettu suuria virstanpylväitä laajentuneiden käyttöönottojen muodossa. Luonnollisesti suurien käyttäjämassojen tuleminen syyslukukauden kynnyksellä piteli meitä varpaillaan. Toteutetuista suorituskykytestauksista huolimatta vasta todellinen käyttö paljastaa lopullisen totuuden Sisun teknisestä kyvykkyydestä. Näin vuoden päätteeksi voimme todeta sen näyttäneen kyntensä ollen erittäin toimintavarma. Mahtavaa on myös loppukäyttäjiltä saatu arvokas palaute, jonka avulla prosessien jatkokehittäminen on tulevaisuudessa aina vain helpompaa.

Vuosi on kulunut kalojen parissa supisuomalaisesta Silakasta mystiseen Kalevalassa esiintyvään merihirviöön, Iku-Tursoon. Välillä olemme uineet syvissä vesissä toiminnallisuuksien speksaamisessa, mutta syvyyksistä on päästy aina turvallisesti pintaan ja valmista on syntynyt. Kaiken haastavuuden keskellä olemme pystyneet luottamaan laadukkaaseen työhön, jonka johdosta myös tulevaisuus näyttää lupaavalta. Tarkemmin kalojen sisällöstä löytyy julkaisutiedotteista.

Teknistä velkaa on maksettu kuluneena vuonna kehityksen kannalta hiljaisempina loma-aikoina. Aikaa on käytetty eeppisen Angular-päivityksen lisäksi myös isoon liutaan pienempiä parannuksia. Taustajärjestelmien versiopäivitysten lisäksi muun muassa automaatiotestausta on parannettu, rajapintaratkaisuja laadittu ja palveluiden monitorointia kehitetty.

Perheemme on laajentunut vuoden saatossa useammalla uudella funidatalaisella ja yhdellä uudella asiakkaalla. Tämä on tarkoittanut tarpeita muuttaa ja parantaa toimintaamme. Olemme kehittäneet ja uudistaneet omaa tuotekehitysprosessiamme, tukipalveluiden toimintaa sekä yhteistyötapojamme asiakkaidemme kanssa. Emme ole myöskään unohtaneet juhlistaa onnistumisiamme saati ottaa oppia mokistamme.

Funidatalla haluamme vuoden päätteeksi todeta Elastisen biisin sanoin "Nyt saa tuulettaa, nyt saa tuulettaa!".
Ensi vuoden aloitamme kuohuisissa merkeissä ensimmäisen tulevan version ollessa Piccolo.

Kiitos kaikille kuluneesta vuodesta!

Mari
CPO
Toni
CTO
Jaa artikkeli
not a link