Jarkko Elo Funidatan Chief Commercial Officeriksi

Uutiset
3.6.2024
Jarkko Elo Funidatan Chief Commercial Officeriksi

Funidatan hallitus on nimittänyt Jarkko Elon johtoryhmämme jäseneksi ja Chief Commercial Officeriksi.

Funidatan hallitus on nimittänyt Master of Arts Jarkko Elon yhtiön johtoryhmän jäseneksi ja Chief Commercial Officerin tehtävään 1.8.2024 alkaen. Chief Commercial Officerin tehtävässä Elo vastaa Funidatan myynnistä ja uusasiakashankinnasta. Tällä hetkellä Elo vastaa AWS:n suurimmista pohjoismaisista korkeakoulu- ja tutkimusasiakkaista ja myynnistä osana Pohjoismaiden julkishallinnon tiimiä. Ennen nykyistä tehtäväänsä hän on työskennellyt muiden muassa opetusteknologiayhtiöiden itsLearningin ja Blackboardin myyntitehtävissä sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun opetusteknologiapäällikkönä.

”Tunnen suurta ylpeyttä ja innostusta aloittaessani Chief Commercial Officer -tehtävässä Funidatalla. On etuoikeus liittyä yritykseen, joka on omistautunut rakentamaan älykkäitä ja kestäviä digitaalisia palveluita suomalaisille korkeakouluille. Odotan innolla yhteistyötä Funidatan tiimin ja korkeakoulujen kanssa, jotta voimme vastata korkeakoulujen digitaalisen transformaation haasteisiin entistä paremmin”, toteaa Jarkko Elo uudesta tehtävästään.

Toimitusjohtaja Mikko Myllyksen mukaan Elon nimittäminen Chief Commercial Officerin tehtävään on vastaus Funidatan uuden strategian keskeiseen painopistealueeseen: ”Funidatan uudessa strategiassa lähdetään omistajakorkeakoulujen linjauksen mukaisesti siitä, että Sisu-opintotietojärjestelmää myydään tulevaisuudessa aktiivisesti uusille asiakkaille Suomessa ja mahdollisesti myös Euroopassa. Jarkko on kokemuksensa ja laajojen ekosysteemin verkostojen ansiosta paras mahdollinen henkilö tähän tehtävään. Toivotan Jarkon lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme ja odotan innolla alkavaa yhteistyötämme.”

Funidata Oy on seitsemän suomalaisen korkeakoulun ja Ahvenanmaan maakunnan hallinnon omistama yhtiö, joka rakentaa älykkäitä ja kestäviä digitaalisia palveluita oppijoiden ja korkeakoulujen muuttuviin tarpeisiin. Haluamme edistää vaivatonta osaamista ja sivistystä tulevaisuuden oppijoille. Funidatan päätuote on Sisu-opintotietojärjestelmä.

Lisätietoja:
Mikko Myllys, toimitusjohtaja, Funidata Oy (puh. 050 414 3283)

Read the press release in English

No items found.
Jaa artikkeli
not a link