Sisu – opiskelun ytimessä

Sisu – opiskelun ytimessä

Enemmän kuin opintohallinnon tietojärjestelmä

Mullistamme korkeakoulumaailman päätuotteellamme Sisulla, joka pitkän elinkaaren SaaS-palveluna vastaa tulevaisuuden asettamiin vaatimuksiin.

Opetuksen ja opiskelun ydinjärjestelmä

Alamme edelläkävijöinä olemme ajatelleet opintohallinnon prosessit uusiksi. Sisu mahdollistaa ristiinopiskelun ja kehittyneen analytiikan, ja sen älykäs opintosuunnitelma tekee opintojen ohjauksesta läpinäkyvää sekä tukee opiskelijaa opintojen alusta aina valmistumiseen saakka.

Sisu uudistaa käyttäjäkokemuksen erityisesti opiskelijoille tukien opiskelun koko elinkaarta. Opiskelijat voivat ilmoittautua opetukseen sekä suunnitella ja aikatauluttaa opintonsa koko tutkinnon suorittamisen ajalle. Opettajille Sisu tarjoaa opetussuunnitelma- ja arviointityökalut. Ohjaustoiminnallisuudet mahdollistavat vuorovaikutuksen opiskelijan ja ohjaajan välillä. Sisun avulla korkeakoulujen palveluhenkilöstö voi ylläpitää henkilötietoja ja suorituksia sekä mm. koulutuksia, tutkinto-ohjelmia, opintokokonaisuuksia, opiskeluoikeuksia ja opetuksen toteutuksia. Sisu myös mahdollistaa verkko-opetuksen liittämisen saumattomaksi osaksi opintojen suorittamismahdollisuutta perinteisten mallien rinnalle. Lisäksi järjestelmä tarjoaa joustavan ristiinopiskelun mahdollisuuden korkeakoulujen välillä.

Sisuun on toteutettu laajat tuonti- ja vienti -rajapinnat tietojen massasiirtoihin. Lisäksi olemme tuoneet GraphQL-tekniikan Sisuun mahdollistaen paremmin reaaliaikaisen tiedon hyödyntämisen. Elinkaariajattelu ja tulevaisuuteen varautuminen on yksi Sisun kehitysperiaatteiden kulmakivistä.

Tarjoamme Sisun SaaS-palveluna, jolloin asiakkaidemme ei tarvitse huolehtia palvelinalustan valvonnasta, suorituskyvystä tai päivityksistä. Keskitetty palvelutuotanto tuo suoria kustannussäästöjä, ja käyttäjätuen kerääminen yhteen paikkaan mahdollistaa suorituskykyongelmien havaitsemisen sekä korjaamisen samanaikaisesti kaikille asiakkaille. Tuemme käyttöönotossa monipuolisesti asiakasta kuunnellen.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.

Tarinoita Sisusta