Tule rakentamaan sujuvampaa arkea isolle joukolle opiskelijoita

Tsekkaa avoimet paikkamme
2016
perustettu
70
+
sisukasta funidatalaista
92
%
ylpeyttä tekemästämme työstä
15
M+
askelta kävelyhaasteessa

Mitä me tarjoamme sinulle

Mielenkiintoinen ja merkityksellinen työ? Selkeä visio ja muista erottuvat omat tuotteet? Asiantuntevat työkaverit? Vapautta, vastuuta ja kehittymismahdollisuuksia?
Jep, meiltä niitä löytyy.

Merkityksellisyyttä
omien tuotteiden parissa

Matkassamme kehität SaaS-palveluja, joilla on merkittävä vaikutus suomalaiseen korkeakouluelämään. Haluamme tehdä vain laatua, sillä tänään tehty koodi vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen.

Vapautta vaikuttaa

Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa hommat hoituvat autonomisissa tiimeissä, jotka puhaltavat yhteen hiileen. Pääset kehittämään toimintaamme yhdessä muiden kanssa.

Asiantuntevat työkaverit

Työkavereiksi saat sitoutuneen ja ammattitaitoisen poppoon, josta löytyy niin teknisiä asiantuntijoita kuin rautaisia opintohallinnon osaajia. Ei rokkistaroja, vaan ihmisiä, joilla on yhteinen tavoite.

Mahdollisuuksia kehittyä

Meillä kannustetaan jatkuvaan oppimiseen ja tiedon jakamiseen. Myös talon sisältä löytyy uusia haasteita ja vastuualueita moneen eri suuntaan.

Tukea hyvinvointiisi

Tukenasi on kattava työterveys, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunta- ja kulttuurietu sekä hierontaetu. Koodia ei tarvitse katselmoida nälkäkiukussa, vaan sen saa taltutettua lounasedulla ja toimiston monipuolisilla aamu- ja välipaloilla. Viikoittain saat myös käyttää tunnin työaikaa liikuntaan työkavereiden kanssa.

Joustoa työaikoihin

Muu elämä menee töiden edelle, joten haluamme joustaa kaikessa missä vain voimme. Luotamme siihen, että hommat hoituvat. Meillä tehdään paljon etänä, mutta näemme toisiamme Helsingin tai Tampereen toimistolla.

Aktiviteetit, pelivuorot ja pippalot

Juhlimme yhdessä pienempiä ja isompia merkkipäiviä, onnistumisia sekä kaikenlaisia kissanristiäisiä. Vapaa-ajalla pelaamme lautapelejä, lätkimme sulkapalloa tai mitä ikinä keksimmekään.

Sopivat pelit ja pensselit

Työvälineistä tämä homma ei jää kiinni, sillä pääset valitsemaan ne itse. Tarjoamme luonnollisesti myös kotikonttorille sellaiset välineet, että et joudu ravaamaan hieronnassa pakon edestä, vaan silloin kun itse haluat.

Meille hommiin?

Meistä sanottua

"Meillä työyhteisömme kehittäminen otetaan tosissaan ja positiiviseen työskentelykokemukseen panostetaan. Teemme yhdessä töitä tuottaaksemme yhteiskunnallista hyötyä."

Tero, Scrum Master

”Joka päivä pääsee haastamaan itsensä, mutta koskaan et ole yksin. Kun pyydät, sinua tullaan varmasti auttamaan. Itse työ on erittäin merkityksellistä ja jokaisen panostus on tarpeellinen. Yhdessä pyritään löytämään oikea ratkaisu kulloiseenkin pulmaan. Osaavat, sitoutuneet työkaverit, haastava ja merkityksellinen työ - mitä muuta voisi toivoa?”

Katja, Product Owner Team Lead

"Paras porukka työkavereita koskaan!"

Harri, Full Stack Developer

”Olen ennen ajatellut, että töihin mennään vaan tekemään töitä. Onkin ollut tosi mageeta löytää tällainen työpaikka, jossa asiantunteva porukka yhdistyy yhteisölliseksi kokonaisuudeksi. Täällä on mukava ja lämmin yhteisö, johon on päässyt hyvin myös etänä sopeutumaan.”

Tommi, DevOps Engineer People Lead

"Tykkään olla funidatalainen, koska tiedän, että työni auttaa korkeakouluja ja opiskelijoita – miten tärkeää käyttäjäkuntaa! Meillä on hyvät työvälineet tukemassa työskentelyä, joustava työ ja työaika sekä aktiivinen työyhteisö. Täällä on rautaisia ammattilaisia, joilta on mahdollista imeä tietoa ja taitoja niin töissä kuin kahvitauolla."

Anna, UI/UX Designer

"Sisu ja muut Funidatan palvelut ovat tärkeä osa satojen tuhansien nykyisten ja tulevien opiskelijoiden arkea. Se muistuttaa työn merkityksellisyydestä ja kannustaa miettimään ratkaisuja, joista kaikki hyötyisivät."

Tuukka, Customer Success Developer

Merkityksellistä työtä ja kilpailukykyiset edut

💸 Tasa-arvoiset ja osaamiseen perustuvat palkat

💻 Valitsemasi työvälineet sekä puhelin

🏝️ Joustava työaika ja työarki

🏋️ Lounas-, liikunta- ja kulttuurietu

🩺 Laaja työterveyshuolto pitäen sisällään mm. erikoislääkärit

🏸 Harrastustoimintaa sekä kuukausittaiset aktiviteetit

EdTechiä laadukkaasti eri teknologioilla

Teknologiat

Stackistamme löytyvät mm. Java, Spring Boot, TypeScript, Angular, React, Node.js, Python, FastAPI, PostgreSQL, Cypress, GraphQL & Jenkins.

Prosessit

Kehityksemme pyörii pitkälti Scrumin varassa, jota olemme vuosien varrella kehittäneet sitä toiminnallemme sopivaksi.

Pilvipalvelut

Kaikki palvelumme tarjotaan AWS -julkipilvestä ja infrastruktuurimme on automatisoitu. DevOps-mallimme kulmakiviä ovat Terraform, Ansible ja Docker.

Versionhallinta

Versionhallintamme pyörii Gitillä Githubissa. Avoimen lähdekoodin projektimme löytyvät Funidatan organisaatiosta, johon tuotamme myös avointa saavutettavaa komponentti-kirjastoamme Fudista. 

Olisiko Funidata uusi kotisi ja sinä uusi työkaverimme?

Rekryprosessimme on kevyt ja suoraviivainen. Meidän kanssamme et joudu käymään läpi monivaiheista prosessia, tekemään testejä tai odottelemaan vastauksia pitkään. Jutellaan ja katsotaan, olemmeko match made in heaven.

Yleensä etenemme näin:

 • Ollaan yhteyksissä
  Laita meille vapaamuotoinen yhteydenottosi, niin jutellaan lisää. Teknistä osaamistasi on helpoin kartoittaa, jos saamme nähdä koodiasi esim. Githubista. Voit myös kertoa tarkemmin kuka olet, millaista työtä haluat tehdä ja mistä innostut.
 • Jutustellaan
  Ekassa juttutuokiossa kuulet meistä ja funidatalaisuudesta. Pääset kertomaan itsestäsi, osaamisestasi ja omista toiveistasi rekrytoijallemme Mikaelalle sekä teknologia- ja tuotejohtajillemme Tonille ja Marille. Toivomme myös, että heität meille kysymyksiä - kinkkisetkin otamme ilolla vastaan!
 • Syvennetään tuttavuutta
  Tokassa juttutuokiossa tapaat lisää funidatalaisia - yleensä tulevan esihenkilösi ja/tai tulevia tiimiläisiäsi. Kuulet työarjesta ja käytännön tekemisestä pintaa syvemmältä.
 • Tervetuloa meille!
  Pääset tutustumaan työkavereihisi, valkkaamaan työvälineesi ja aloittamaan perehdytyksen vastuuperehdyttäjäsi ohjauksella. Jee!

Kurkkaa avoimet paikkamme ja ilmianna itsesi

Hae nyt

Avoimet paikat

Etkö löytänyt sopivaa paikkaa?
Lähetä avoin hakemus

Kysyttävää työnhausta? 

Funidatan rekrytoija Mikaela

MIKAELA popovitch

Talent acquisition specialist
mikaela.popovitch@funidata.fi

Rekrytoin ja etsin sisukkaita tyyppejä joukkoomme. Olen yleensä ensimmäisenä yhteyksissä uusiin potentiaalisiin funidatalaisiin. Rakastan koiria, poneja ja matkustelua. Vapaa-ajallani katson liikaa tosi-tv-sarjoja.