Ketteriä SaaS-palveluita korkeakouluille

Female colleague at Funidata in a brainstorm session

Mitä teemme?

Laadukas koodi

Rakennamme maailman parhaita opintosektorin järjestelmiä, jotka kehittyvät jatkuvasti. Käyttäjälähtöisesti suunnitellut opiskelun ja opetuksen palvelumme helpottavat opintojen etenemistä niin opiskelijalle kuin korkeakoulujen henkilökunnalle.

Ajatus jatkuvuudesta on toimintamme ytimessä. Huolehdimme laajentuvan pilvipohjaisen palvelukokoelmamme toimintavarmuudesta ja tietoturvasta.

Modernit SaaS-palvelut

Huippuluokan asiantuntijamme mahdollistavat korkeatasoiset tekniset ratkaisut ja laadukkaat tukipalvelut, kuten datamigraation.

Rakentamamme ekosysteemi, johon sekä nykyiset että tulevat opintosektorin järjestelmät voidaan integroida, on kivijalka tulevaisuuden innovaatioille. Pitkän elinkaaren palvelumme eivät vastaa vain tämän hetken tarpeisiin, vaan pitkälle tulevaisuuden vaatimuksiin.

Korkeakoulujen digitalisaatio

Tehtävämme on tuottaa enemmän korkeakoulutettuja huippuosaajia Suomeen ja mahdollistaa tasa-arvoinen ja joustava opiskelijalähtöinen opiskelu.

Tarjoamme ratkaisut opiskelun, opetuksen ja korkeakouluhallinnon digitalisaatioon. Suomen hyvinvointi rakentuu osaamiselle ja koulutukselle, jotka ovat edelläkävijöiden tasoa maailmassa.

Tuotteemme

Funidatan tuotteistetusta tarjonnasta keskeisimpiä ovat SaaS-palveluina tuotettavat sovelluspalvelut ja niiden liitännäispalvelut. Tarjoamme myös sisällöllisiä asiantuntijapalveluita sekä tarjontaamme liittyvää teknistä konsultointia.

Tule mukaan kehittämään palveluitamme

Tsekkaa avoimet paikkamme
Funidata neon sign saying wearefunidata