Harjoittelu haltuun – korkeakoulujen harjoittelunhallinnan palvelu Harri on nyt Into

Tuotteet ja palvelut
8.11.2023
Harjoittelu haltuun – korkeakoulujen harjoittelunhallinnan palvelu Harri on nyt Into

Into on harjoitteluhallinnan palvelu korkeakouluille, jota Funidata tarjoaa SaaS-palveluna asiakkailleen. Into on otettu tuotantokäyttöön Jyväskylän sekä Tampereen yliopistossa.

Into sai ensimmäiset tuotantokäyttäjät

Inton tausta on Harri-palvelussa, joka oli alun perin Euroopan sosiaalirahaston rahoittama hanke. Hankkeen päätoteuttajana oli Tampereen yliopisto ja osatoteuttajina Turun yliopisto, Helsingin yliopisto sekä Åbo Akademi. Funidatalle Harri tuli ylläpidettäväksi ja jatkokehitettäväksi vuonna 2018. Harria on tuotantokäyttänyt Jyväskylän sekä Tampereen yliopistot.

Funidata uudelleenkirjoitti Harrin, ja näin syntyi harjoittelunhallinnanpalvelu Into, jota Funidata tarjoaa SaaS-palveluna. Ensimmäinen Inton tuotantokäyttäjä on Jyväskylän yliopisto, joka aloitti Inton käytön lokakuun lopulla. Marraskuun alussa myös Tampereen yliopisto aloitti Inton tuotantokäytön. Funidata on toteuttanut datamigraatiot Harrista Intoon Jyväskylän sekä Tampereen yliopistoille. Seuraava Inton tuotantokäyttäjä tulee olemaan Helsingin yliopisto. Into on ensimmäinen Funidatan palvelu, jossa hyödynnetään Funidatan design systemiä Fudista.

“Into toteuttaa oivallisella tavalla digitalisaation hyötyjä korkeakoulujen harjoittelupaikkojen hallinnassa – se vähentää manuaalista työtä ja suoraviivaistaa prosessia. Into voidaan kytkeä kaikkiin opintotietojärjestelmiin eli Sisun lisäksi myös Peppi-korkeakouluilla on mahdollisuus ottaa se käyttöön. Toivottavasti Into löytääkin paikkansa suomalaisessa korkeakoulukentässä laajasti. Innostutaan Intosta!”, Funidatan toimitusjohtaja Mikko Myllys kommentoi ja iloitsee alkaneita tuotantokäyttöjä.

Into helpottaa harjoittelujen hallintaa

Into on kehitetty helpottamaan korkeakoulujen arkea keskittämällä harjoitteluun liittyvän hallinnollisen työn yhteen paikkaan. Into vastaa tiedolla johtamisen tarpeeseen, kun kaikki harjoitteluihin liittyvä data löytyy yhdestä palvelusta. Korkeakoulu voi hallita Intossa harjoitteluhakemusten ja -sopimusten lisäksi harjoittelutukibudjettia ja pian myös seurata sen käyttöä. Harjoittelutukien seurantaan liittyvä raportti on jo kehitetty ja se on Funidatalla parhaillaan testauksessa, jonka jälkeen se on valmis asennettavaksi asiakkaiden testiympäristöihin.

Intoon on rakennettu integraatiot Sisuun ja Funidata on varautunut toteuttamaan integraatiot myös muihin järjestelmiin. Intoa jatkokehitetään yhdessä asiakkaiden kanssa. Jatkokehityksessä pyritään yhä enemmän helpottamaan opiskelijan korkeakoulutaivalta ja vastaamaan erilaisiin harjoitteluihin liittyviin prosesseihin.

No items found.
Jaa artikkeli
not a link