Into – harjoittelu haltuun

Into – harjoittelu haltuun

Opiskelijan, työnantajan ja korkeakoulun työväline harjoitteluprosessin hallintaan

Into on korkeakouluharjoittelujen ja harjoittelutukien hallintaan tarkoitettu palvelu.

Harjoittelujenhallintapalvelun avulla opiskelija voi ilmoittaa harjoittelupaikasta, jossa aikoo suorittaa tutkintoon kuuluvan korkeakouluharjoittelun. Korkeakoulun hyväksyttyä opiskelijan hakemuksen, Inton avustuksella voidaan solmia harjoittelusopimus työnantajan, opiskelijan ja korkeakoulun kesken. Sopimuksen myötä harjoittelutuki voidaan maksaa työnantajalle opiskelijan suoritettua harjoittelun.

Into-palvelussa korkeakoulu voi hallita harjoitteluhakemusten ja sopimusten lisäksi harjoittelutukibudjettia ja seurata sen käyttöä sekä saada raportointidataa siitä, millaisia harjoitteluja opiskelijat ovat suunnitelleet ja suorittaneet. Näin korkeakoulu voi kehittää harjoittelujaan ja tukea opiskelijoita entistä paremmin harjoittelujen suorittamisessa sekä harjoittelupaikkojen löytämisessä.

Into-palvelu voidaan integroida Sisuun ja muihin opintotieto-järjestelmiin, jolloin sen käyttö opiskelijoille ja hallintohenkilöille on mahdollisimman sujuvaa. Tarjoamme Into-palvelun asiakkaillemme SaaS-palveluna.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää.

Lue lisää tuotteistamme