Laajasti arvostettu myynnin ammattilainen Ilona Ylinampa Funidatan hallitukseen

Uutiset
29.4.2024
Laajasti arvostettu myynnin ammattilainen Ilona Ylinampa Funidatan hallitukseen

Funidatan yhtiökokous on nimennyt arvostetun myynnin ammattilaisen Ilona Ylinampan Funidatan hallituksen jäseneksi.

Funidata Oy:n yhtiökokous on nimennyt YTM, kauppatieteiden yo Ilona Ylinampan Funidatan hallituksen jäseneksi. Ylinampa työskentelee Fujitsu Suomen ja Viron varatoimitusjohtajana, aiemmin hän on työskennellyt Accenturella ja Cloudiassa. Ylinampa on valittu Vuoden Myynnin Johtajaksi vuonna 2019 ja Tivin 100 it-vaikuttajaa -listalla hän on ollut vuodesta 2021 lähtien. Tällä hetkellä Ylinampa on myös ICT Leaders Finland ILF ry:n hallituksen jäsen sekä Teknologiateollisuuden Innovaatio- ja kilpailukykytyöryhmän varapuheenjohtaja.  

Osakkeenomistajien nimitystyöryhmän puheenjohtaja Marjo Berglundin mukaan ”Omistajien edustajat hakivat hallitukseen erityisesti kokemusta pitkäjänteistä myynnin kehittämisestä ja strategian toimeenpanosta, jotta hallitus voi tulevina vuosina ohjata yhtiötä ja tukea johtoa parhaalla mahdollisella tavalla Funidatan uudessa strategisessa tilanteessa. Nimitystyöryhmä on erityisen tyytyväinen siihen, että Funidatan hallituspaikkaa kohtaan oli laajaa kiinnostusta, mikä kertoo yhtiön keskeisestä roolista korkeakoulujen opintohallinnon digitalisaation kentällä.”

”On kunnia aloittaa hallituksen jäsenenä Funidatassa, joka rakentaa ohjelmistoillaan ketterämpää ja sujuvampaa opiskelua teknologiaa hyödyntäen. Funidata on mielenkiintoisessa kasvuvaiheessa tavoitellessaan uusia asiakkaita korkeakoulukentältä ja panostaessaan tuoteportfolionsa kehittämiseen. Uskon vahvasti, että Suomen lisäksi Funidatan ohjelmistopalveluilla on annettavaa tulevaisuudessa myös ulkomailla, sillä Funidatan ohjelmistot sujuvoittavat prosesseja ja auttavat hyödyntämään dataa tehokkaammin. Funidatan teknologia auttaa opiskelijoita ja korkeakoulujen henkilöstöä keskittymään olennaiseen ja on ilo olla jatkossa mukana toiminnassa hallituksesta käsin.”, toteaa Ilona Ylinampa uudesta hallitustehtävästään.

Funidatan toimitusjohtaja Mikko Myllys odottaa alkavaa yhteistyötä Ylinampan kanssa innolla: ”Ilonan valinta hallitukseen vahvistaa myyntiin ja markkinointiin sekä yritysten johtamiseen liittyvää osaamista hallituksessamme. Olen varma siitä, että erityisesti Ilonan laajalla kokemuksella myynnin johtamisesta on iso merkitys Funidatan uuden strategian onnistumiselle, jossa korostuvat uusasiakashankinta ja Sisu-perheen kasvu.”

Funidatan hallituksen loppuvuodesta 2023 hyväksymän uuden strategian mukaisesti yhtiö panostaa myyntiin ja markkinointiin tavoitteenaan houkutella uusia korkeakouluja Sisu-opintotietojärjestelmän käyttäjiksi. Aiemmin tuotekehitysorganisaationa tunnettu Funidata haluaa jatkossa olla johtava toimija suomalaisten korkeakoulujen opintohallinnon digitalisaation kentällä. Uusien asiakaskorkeakoulujen hakemisen lisäksi yhtiö pyrkii laajentamaan tarjoamaansa niin nykyisten kuin uusienkin asiakkaiden joukossa.

Yhtiökokous valitsi tekniikan tohtori Juhani Strömbergin jatkamaan hallituksen puheenjohtajana. Tampereen yliopiston entinen tietohallintojohtaja Pekka Kähkipuro ei ollut enää käytettävissä hallitukseen työpaikan vaihtumisen vuoksi. Muut hallituksen jäsenet valittiin jatkamaan tehtävässään.

Lisätiedot:

Mikko Myllys, toimitusjohtaja, Funidata Oy
050 414 3283 / mikko.myllys(at)funidata.fi

No items found.
Jaa artikkeli
not a link