Svenska rubriken för framsidan här

2016
perustettu
45
+
funidatalaista
5
M
rivia koodia
100
T
kayttajaa
Developer with multiple screens working at the Funidata office

Ohjelmistotalo joka tekee isoja asioita suurella sydamella

Intohimonamme on tehda yhteiskunnallisesti merkityksellista tyota. Suunnittelemme, toteutamme ja yllapidamme digitaalisia palveluja opiskelun ja opetuksen paivittaisiin tarpeisiin. Funidatan tuotteistetusta tarjonnasta keskeisimpiä ovat SaaS-palveluina tuotettavat sovelluspalvelut ja niiden liitännäispalvelut. Tarjoamme myös sisällöllisiä asiantuntijapalveluita sekä tarjontaamme liittyvää teknistä konsultointia.Tuotteillamme on jo nyt kymmeniä tuhansia käyttäjiä joka päivä. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessa onnistumiseen.

Palvelut

Sovelluskehitys

Tuotamme, ylläpidämme ja kehitämme korkeakouluopetuksen ja -opiskelun sekä opintohallinnon järjestelmiä ja palveluita.

Asiantuntijapalvelut

Strateginen kumppani opetuksen ja hallinnon tarpeisiin.

Tekninen konsultointi

Tarjoamme myös sisällöllisiä asiantuntijapalveluita sekä teknistä konsultointia.

Loyda urapolkusi

Valitse urapolku jossa saat tehda isoja asioita suurella sydamella. Tutustu meihin ja urapolku mahdollisuuksiin.

Katso avoimet tyopaikat
Funidata neon sign saying wearefunidata

Tuotteet

Sisu — enemmän kuin opintohallinnon tietojärjestelmä

Sisu uudistaa käyttäjäkokemuksen erityisesti opiskelijoille tukien opiskelun koko elinkaarta. Opiskelijat voivat ilmoittautua opetukseen sekä suunnitella ja aikatauluttaa opintonsa koko tutkinnon suorittamisen ajalle. Opettajille Sisu tarjoaa opetussuunnitelma- ja arviointityökalut. Ohjaustoiminnallisuudet mahdollistavat vuorovaikutuksen opiskelijan ja ohjaajan välillä. Sisun avulla korkeakoulujen palveluhenkilöstö voi ylläpitää henkilötietoja ja suorituksia sekä mm. koulutuksia, tutkinto-ohjelmia, opintokokonaisuuksia, opiskeluoikeuksia ja opetuksen toteutuksia. Sisu myös mahdollistaa verkko-opetuksen liittämisen saumattomaksi osaksi opintojen suorittamismahdollisuutta perinteisten mallien rinnalle. Lisäksi järjestelmä tarjoaa joustavan ristiinopiskelun mahdollisuuden korkeakoulujen välillä.

Lisää Sisusta

Harri — opiskelijan, työnantajan ja korkeakoulun työväline harjoitteluprosessin hallinnassa

Harjoittelujenhallintajärjestelmän avulla opiskelija voi ilmoittaa harjoittelupaikasta, jossa aikoo suorittaa tutkintoon kuuluvan korkeakouluharjoittelun. Korkeakoulun hyväksyttyä opiskelijan hakemuksen, Harrin avustuksella voidaan solmia harjoittelusopimus työnantajan, opiskelijan ja korkeakoulun kesken. Sopimuksen myötä harjoittelutuki voidaan maksaa työnantajalle opiskelijan suoritettua harjoittelun.Harri-palvelussa korkeakoulu voi hallita harjoitteluhakemusten ja sopimusten lisäksi harjoittelutukibudjettia ja seurata sen käyttöä sekä saada raportointidataa siitä, millaisia harjoitteluja opiskelijat ovat suunnitelleet ja suorittaneet. Näin korkeakoulu voi kehittää harjoittelujaan ja tukea opiskelijoita entistä paremmin harjoittelujen suorittamisessa sekä harjoittelupaikkojen löytämisessä.

Lisää Sisusta

UniHow — digitaalinen reflektointi- ja palautejärjestelm

UniHow on tutkimuspohjainen opetuksen ja oppimisen tukijärjestelmä. UniHow-järjestelmässä vastataan kyselyihin, joiden väittämät perustuvat yliopisto-oppimisen teoriaan ja yliopistopedagogiseen tutkimukseen.UniHow’n hyödyt ovat moniulotteisia. Opiskelijat saavat yksilöllistä tukea ja apua opiskeluunsa. Opettajat saavat tietoa siitä, millaisia opiskelijoita ryhmätasolla heidän opetukseensa osallistuu ja voivat näin ottaa erilaiset opiskeluprosessit huomioon opetuksessa. Yliopisto saa helposti luettavia raportteja opiskelijoista ryhmätasolla. UniHow’n avulla voidaan myös tutkia tarkemmin opiskelijaprofiilien, opintomenestyksen ja opiskelijoiden kokemusta akateemisesta laadusta ja löytää tieteenalakohtaisia eroja opetuksen laadun kehittämisessä.HowULearn on UniHow-tuoteperheen päätuote, jonka toimintamekanismiin muut tuoteperheen tuotteet perustuvat. HowULearn-kyselyssä opiskelija vastaa väittämiin, jotka koskevat opiskelijan omia kokemuksia ja mielipiteitä yliopisto-opiskelusta ja opetuksesta.

Lisää Sisusta

Uutisia ohjelmistokehityksen arjesta

Inga föremål hittades.
Funidata neon sign saying wearefunidata