Pikkujouluissa seistiin päällä ja rikottiin ennätyksiä

Kulttuuri
21.12.2022
Pikkujouluissa seistiin päällä ja rikottiin ennätyksiä

Jee joulukuu ja pikkujoulut! Funidatan pikkujouluissa nautittiin liikunnan ilosta jousitaistelusta kuplafutikseen ja seinäkiipeilystä hohtokeilaukseen.

Viime vuodesta viisastuneina aloitimme pikkujoulujen suunnittelun jo ennen kesää. Ja onneksi aloitimme, sillä saimme jo ennen kesälomia buukattua äksönit sekä illallispaikan. Jo perinteeksi muodostunut pikkujoulujen agenda sisälsi siis tänäkin vuonna yhteistä tekemistä ja kynttiläillallisen.

Liikunnan iloa Tapanilan Urheilukeskuksessa

Tänä vuonna skippasimme toimistoetkot, sillä ohjelmassa oli aluksi liikunnan riemua Tapanilan Urheilukeskuksessa koko iltapäivän ajan. Puolen päivän jälkeen bussi kurvasi Helsingin toimistolle hakemaan odottavaisia pikkujoulujuhlijoita. Bussi täyttyi alta aikayksikön iloisista funidatalaisista kimpsuineen ja kampsuineen. Pitkään odotettu pikkujoulupäivä sai vihdoin alkaa!

Tapanilan Urheilukeskuksessa koordinaattorit olivat meitä vastassa ja suunnistimme meille varattujen pukuhuoneiden kautta kohti päivän aktiviteetteja. Jokainen osallistui kahteen eri lajiin, joista oli saanut valita mieleisensä etukäteen. Ensimmäiseksi oli vuorossa skumppajoogaa, jousiammuntaa, seinäkiipeilyä ja kuplafutista. Ennen toisia lajeja, jotka olivat jousitaistelu, seinäkiipeily part 2 ja hohtokeilaus, nautimme välipalaa ja huilasimme hetken, jotta jaksaisi vielä painaa ennen bussin tuloa.

Funidatalaiset bussissa matkalla Tapanilan Urheilukeskukseen. Skumppajoogaa ja seinäkiipeilyä.

Meillä on tapana tehdä kaikki täysillä eikä Tapanilakaan jättänyt meitä kylmäksi. Skumppajoogassa sisäiset funijoogit pääsivät heti valloilleen ja ohjaaja ihasteli, kuinka porukka osallistuu niin antaumuksella, että päälläkin heti seistiin (kyllähän me myös koodataan vaikka päällä seisten!). Hohtokeilauksessa joukostamme paljastui melkoisia kaatajia ja jousiammunnassa saatiin tietysti koko syksyn firmarankingin ykkössija, hyvä me! Onneksi selvisimme (tällä kertaa, heh) kaikista lajeista ilman tapaturmia ja päivä sai jatkua hyvän ruoan ja juoman parissa.

Kynttiläillallinen ja puheita The Cock -ravintolassa

Kynttiläillalliselle suuntasimme The Cock -ravintolaan keskustaan. Urheilun lomassa oli jo ehtinyt tulla nälkä, joten neljän ruokalajin illallinen tuli tarpeeseen. Meille oli varattu tunnelmallinen tila ravintolan alakerrasta, jossa meteli nousi välillä niin kovaksi, että jos tilassa olisi ollut ikkunat, ne olisivat helisseet koko illan ajan. Illallinen alkoi alkumaljalla ja toimarimme Mikon puheella. Herkullisen ruoan lomassa kuulimme myös Marin ja Tonin puheen, jossa kerrattiin vuoden tapahtumia ja jokaisen tiimin onnistumisia. Huh, meitä on kyllä jo iso (ja aikaansaava!) porukka kasassa eikä puheesta meinannut millään tulla loppua.

Funidatan pikkujouluillallinen The Cock -ravintolassa. Toimitusjohtaja Mikko nostaa maljaa puheensa päätteeksi. Mari ja Toni pitämässä puhetta.

Illalliselta suurin osa jatkoi vielä jatkoille kumppanimme Nitorin toimistolle, jossa sisukkaimmat jatkoivat pikkutunneille asti.

Kiitos juhlijoille – oli huikea ilta!

Annukka
Marketing & People Ops Specialist
Jaa artikkeli
not a link