Mikko Myllys aloittaa Funidatan toimitusjohtajana 1.3.

Uutiset
10.2.2022
Mikko Myllys aloittaa Funidatan toimitusjohtajana 1.3.

Funidata Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Myllyksen, joka aloittaa tehtävässään 1.3.2022.

Ilmoitimme viime vuoden lopulla etsivämme uutta toimitusjohtajaa ja voimme nyt ilolla kertoa, että Funidata Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi Mikko Myllyksen, joka aloittaa tehtävässään 1.3.2022. Hänellä on pitkä kokemus ohjelmistotuotteisiin ja asiakaskohtaisiin ratkaisuihin keskittyvän liiketoiminnan johtamisesta sekä vahvasta läsnäolosta asiakasrajapinnassa. Suomalainen korkeakoulukenttä ja muut julkisen hallinnon asiakkuudet ovat Myllykselle entuudestaan tuttuja. Myllys on toiminut aiemmin Innofactor Oyj:n Suomen johtoryhmässä ja siirtyy nyt Funidatan toimitusjohtajaksi strategiakonsultin tehtävistä Sprout Consulting Oy:stä.

"Funidata on hieno yhtiö, joka tarjoaa jatkuvasti kehittyviä opiskelun ja opetuksen palveluita suomalaisille korkeakouluille. Se tekee tärkeää työtä suomalaisen sivistyksen hyväksi”, toteaa Myllys. ”Odotan innolla pian alkavaa yhteistyötä omistaja-asiakkaiden, yrityksen kumppanien sekä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstön kanssa!"

Funidataa yrityksen perustamisvuodesta 2016 alkaen Unigrafia Oy:n toimitusjohtajuuden ohella johtanut Mika Peura keskittyy 28.2. jälkeen täysiaikaisesti Helsingin yliopiston konserniyhtiön Unigrafian sekä sen tytäryhtiön Nollanollasata Oy:n johtamiseen. Unigrafia on oppimisen, tutkimuksen ja viestinnän audiovisuaalisten sekä digitaalisten palvelujen tuottaja.

Lisätietoja:
Mika Peura
Puh. 040 438 0797

Mikko Myllys
Puh. 050 414 3283

No items found.
Jaa artikkeli
not a link