Joulu on jo ovella

Kulttuuri
19.12.2018
Joulu on jo ovella

Funidatan vuoden 2018 yhteenveto.

Vuodesta toiseen maailma pitää saada valmiiksi ennen joulua, niin myös meillä Funidatalla.

Vuoden 2018 olemme ahertaneet erilaisten jyrsijöiden parissa pikkuruisesta Hamsterista suureen Majavaan. Kuten edellisessä blogikirjoituksessamme todettiin, on Majava vuoden suurin ponnistus. Jyrsijöiden synnyttäminen on ollut raskasta, mutta myös antoisaa. Pian on joulu ja on aika rauhoittua pohtimaan kulunutta vuotta.

Funidatan kehitysvuotta voisi verrata käsillä olevaan jouluun. Toivelistalle on laitettu kaikki mahdollinen, mutta lopulta joulupukki toimittaa niistä kaikista tärkeimmät ja merkityksellisimmät. Sisun toivelista on pitkä ja tänä jouluna joulupukki on toimittanut siitä suuren osan. Vuoden 2018 alussa listalta oli toimitettuna 100 toiminnallisuutta. Tänä jouluna toimitetaan 78 uutta toiminnallisuutta, mikä tarkoittaa, että vuoden aikana olemme tehneet reilut 40% Sisun toiminnallisuuksista.

Joulupukki on tänä jouluna antelias. Sisu on tuotantokäytössä kaikilla asiakkaillamme, ja käyttöönotot laajenevat merkittävästi vuoden 2019 aikana. Tontut työskentelevät läpi vuoden ja ensi vuoden lahjalistaa suunnitellaan parhaillaan. Sisun kehittäminen jatkuu edelleen hyvällä sykkeellä ihan parhaalla porukalla. Sisua rakennetaan kuten Joulupuuta; rakkaudella, harkiten ja niin, että se lopulta loistaa.

Olemmeko sitten saavuttaneet sen mitä piti? Sanoisin, että olemme! Majava saadaan kuin saadaankin valmiiksi ennen joulua. Sisu-joululahja on loistava kokonaisuus palveluita, joilla korkeakoulu voi tehostaa opiskelun, opetuksen ja opintohallinnon prosesseja. Sisun laajuutta voisi kuvata yhteistyökumppanimme sanoin: ”Sisun rakentaminen vastaa kuuden Suomen suurimman pörssiyhtiön toiminnanohjausjärjestelmien ja prosessien yhtenäistämistä”, joten tehtävä ei ole voinut olla helppo. Olen ylpeä teistä kaikista Sisun parissa työskentelevistä; joskus joululahjat ovat haasteellisia toteuttaa.

Kiitos te kaikki ihanat, jotka teette työtä kanssani!

Mari
CPO
Jaa artikkeli
not a link