Funidatan pikkujouluissa ammuttiin zombeja

Kulttuuri
14.12.2021
Funidatan pikkujouluissa ammuttiin zombeja

Funidatan pikkujoulutoimikunta halusi järjestää mahdollisimman vastuulliset pikkujoulut, joihin mahdollisimman monella olisi turvallinen olo osallistua.

Pikkujouluja suunniteltiin koko syksyn. Meillä on tapana perustaa pikkujoulutoimikunta, jonka tehtävänä on suunnitella eeppiset juhlat. Näin teimme tänäkin vuonna. Pandemian vuoksi ajattelimme ensin, että vietämme toimistopikkujoulut ja toimikunnan viikkopalavereissa kävikin kova pähkäily pohtiessamme toimistotiloihin sopivia aktiviteetteja. Lopulta päätimme kuitenkin mennä vanhan kaavan mukaan ja uskaltautua ulkomaailmaan. Halusimme järjestää mahdollisimman vastuulliset pikkujoulut, joihin mahdollisimman monella olisi turvallinen olo osallistua.

Omassa linja-autossa on tunnelmaa

Toimistoetkoilla poksautimme peli-illassa saamamme Bollingerin auki ja jokainen sai pienet jouluvalot, joita sitten viriteltiin joko päähän, kaulaan tai minne lie roikkumaan. Saimme myös huikean hienon taulun Nitorilta lahjaksi. Taulussa seikkailee meidän tiimimaskottejamme, ja sille etsitään vielä sopiva paikka toimiston seinältä.

Vietimme pikkujoulujen etkoja toimistolla.

Liikkumiseen ulkomaailmassa käytimme omaa bussia, jonka olimme tilanneet Lehtimäeltä. Näin liikkumiset eri toimipaikkojen välillä toteutuivat turvallisesti omalla porukalla. Bussimatkalla tuli pelattua laiva on lastattu -peliä ja kuunneltua (valitettavasti) My heart will go on -biisiä nokkahuilulla soitettuna.

Etkojen jälkeen hyppäsimme siis bussiin ja suunnistimme kohti Flamingon virtuaalipuisto Pikseliä, joka oli varattu kahdeksi tunniksi käyttöömme. Tarjolla oli pientä suolaista ja makeaa, eikä janoissaankaan tarvinnut olla. Pari tuntia meni kuin siivillä zombeja ampuessa.

Illallisen kautta toimistojatkoille

Virtuaalimaailmassa huhkimisen jälkeen olikin jo kova nälkä, ja bussi otti suunnan kohti Ravintola Annan Kartanoa, joka oli varattu meille yksityiskäyttöön. Tunnelmallinen miljöö kruunasi illan, ruoka oli maittavaa ja seura mitä parhainta. Tässä vaiheessa iltaa oli jo hyvin selvää, että onneksi emme peruneet tai siirtäneet pikkujouluja – yhdessä vietettyä aikaa ei korvaa mikään! Illallisen lomassa kuulimme puheen, palkitsimme kävelyhaasteen ”voittajat” ja kävimme läpi iltaa varten rakennettua ystäväkirjaa. Illallisen jälkeen bussi kurvasi keskustaan, josta innokkaimmat jatkoivat vielä Nitorin toimistolle jatkoille.

Pikselistä siirryimme Annan Kartanoon illalliselle.

Kiitos pikkujoulutoimikunnalle järjestelyistä ja erityiskiitos kaikille osallistuneille – oli superhauskaa! 💜

Funidata crew
Jaa artikkeli
not a link