Funidatan Halloween-bileistä löytyi ruumis ja yhdet silmälasit hävisivät

Kulttuuri
1.11.2022
Funidatan Halloween-bileistä löytyi ruumis ja yhdet silmälasit hävisivät

Helsingin toimistolla vietettiin Halloween-bileitä ja kisattiin murhamysteerin ratkaisusta, hurjimmasta puvusta sekä kauhistuttavimmasta meikistä.

Huh Halloweenia! Funidatan Helsingin toimistolla juhlittiin ensimmäistä kertaa ikinä Halloweenin merkeissä ja siihen panostettiinkin oikein olan takaa. Viimevuotiset koristeet eivät riittäneet alkuunkaan, vaan koristeita käytiin ostamassa jopa kolme kertaa lisää. Hämähäkkejä ei voi olla koskaan liikaa!

Kolmen kuvan kollaasi Funidatan Halloween-juhlista: Annu pitämässä mustia ja oransseja ilmapalloja, luuranko istumassa Helsingin toimiston keittiössä sekä veriset kädenjäljet toimiston lasiovessa.

Pakopelissä selvitimme neiti Cronwallin murhaa

Juhlat starttasivat perjantaina klo 16 jälkeen, kun olimme saaneet tietokoneet kiinni, valoja himmennettyä ja laitettua kaiuttimista pelottavan Halloween Sound Effects -soittolistan pyörimään. Koska rakastamme ongelmanratkaisua ja erilaisia pelejä, virittäydyimme aluksi minkäs muunkaan kuin murhamysteerin pariin.

Jakaannuimme viiteen ryhmään ja nappasimme Pringlesit, dipit ja juomat keittiöstä kainaloon ja suunnistimme kohti omia peliluoliamme. Escape Room Helsingin pakopeli vei meidät 1920-luvun salakapakkaan selvittämään neiti Cronwallin murhaa. Nopeimmin ja parhaimmalla pistemäärällä murhan selvittänyt salapoliisitiimi voitti herkullisen palkinnon hampaiden kera.

Kuvakollaasi Funidatan työntekijöistä pelottavat Halloween-asut päällä.

Halloweenin kunniaksi tarjolla oli tekoverta ja silmämunia 

Pelin jälkeen oli aikaa pukeutua ja joukossamme vilisi yhtäkkiä muutama kuolleen näköinen tyyppi, paholaisia, hullu verinen kokki, noita, pelottava nunna ja kauhistuttavan kaunis yksisarvinen. Vessoissa lymyävät torakat eivät enää pelottaneetkaan niin paljoa, kun hämärillä käytävillä tuli vastaan ties minkä näköistä hahmoa viitat hulmuten.  

Toimistolle oli hankittu kasvomaaleja sekä tekoverta, jotka auttoivat meitä luomaan yhä hurjimpia ja hurjimpia Halloween-meikkejä. Käytävälle ilmestyi Wall of Horror, johon kiinnitimme polaroid-kuvia paras meikki ja puku -kisaan osallistuvista juhlijoista. Äänestys toimi perinteisellä tukkimiehen kirjanpidolla.

Verenhimoisia juhlijoita varten keittiössä oli tarjolla punaista boolia, jossa lillui silmämunia (ei syötäviä), Arnoldsin hämis-donitseja ja Döner Harjun tuhti catering. Ja totta kai meillä oli ihan syötäviäkin silmämunia tarjolla!  

Tarkkasilmäisimmät löysivät mustiin jätesäkkeihin sullotun ruumiin aulasta. Kuka oli murhattu? Ja kuka oli murhaaja? Käytävillä levisi illan aikana erilaisia spekulaatioita uhrista ja hänen kohtalostaan. Kuka poistui ennen aikojaan? Kuka hävitti silmälasinsa? Kuuluivatko hävinneet silmälasit todistusaineistoon? Oliko tekoveri oikeasti tekoverta? Jääköön tarina elämään.

Kiitos osallistujille kauheasta illasta! 💜

Annukka
Marketing & People Ops Specialist
Jaa artikkeli
not a link