Vihainen marsu naksuttaa hampaitaan

Tuotteet ja palvelut
19.6.2018
Vihainen marsu naksuttaa hampaitaan

Sisun vuoden 2018 toinen versio on työnimeltään Marsu.

Wikipedia toteaa Marsun (Cavia porcellus) olevan Etelä-Amerikasta kotoisin oleva jyrsijä, josta on tullut suosittu lemmikkieläin. Marsut ääntelevät keskenään lähes jatkuvasti. Niillä on laaja valikoima erilaisia ääniä, joita ihminen voi oppia hyvinkin helposti ymmärtämään. Vihainen marsu naksuttaa hampaitaan.

Funidatalla vuoden 2018 toinen versio on nimeltään Marsu. Eikä niitä ole vain yhtä vaan peräti kaksi, Marsu ja Kesämarsu. Kävi nimittäin niin, että kesälomat sotkivat meillä kehitystä ja toiminnallisuuksien valmistumista sen verran, että päädyimme jakamaan Marsun toiminnallisuudet kahteen osaan. Näistä ensin ilmestyy Marsu ja lopulta hyvin ruskettunut ja iloisesti ääntelevä Kesämarsu. Niitä voi pitää ehkä kaksosina.

Marsu tuokin meille paljon iloa uusien toiminnallisuuksien myötä. Marsun myötä pystyy opiskelija tekemään opintojaksoihin korvaavuushakemuksia ja tutkinto-ohjelmaansa osaamisen sisällyttämishakemuksia. Hän pystyy myös ottamaan Hamsterin meille synnyttämän malliajoitustoiminnon käyttöönsä. Eikä tässä vielä kaikki, opintojaksoihin ja opintokokonaisuuksiin saa koostettua sen osista suoritukset arvosanoineen ja Kesämarsussa opiskelijalle voidaan kirjata hakemuksesta henkilökohtainen suoritus ja myös automaattisten ryhmien syntymistä tavoitellaan.

Kesämarsusta tulikin siis loppujen lopuksi iloinen ja pullea moninaisin äänin ääntelevä lemmikki ja sen myötä kehityksemme kytee vain pienellä liekillä neljän viikon ajan ja roihahtaa taas täyteen vauhtiin elokuun ensimmäisellä täydellä viikolla. Erityisen mainiota ja ihanaa kesää kaikille!

Katja
Product Owner, People Lead
Jaa artikkeli
not a link