Se jokin sinulla on

Kulttuuri
24.5.2018
Se jokin sinulla on

Funidatalaiset viettivät kehityspäivää Tampereella.

Funidatan jo perinteisiksi muodostuneet kehittämispäivät järjestettiin toukokuun puolivälissä Tampereella. Aurinkoisessa säässä yhtiön koko henkilökunta keskittyi kahden päivän verran sekä oman fyysisen kapasiteetin (jota mitattiin Varalan urheiluopiston energiatestillä) että myös Funidatan liiketoiminnan mahdollisuuksien tutkimiseen. Viimeksi mainitun suhteen olemme kevään aikana tehneet yhteistyötä ratkaisutoimisto Seedin kanssa. Viime vuonna samoihin aikoihin – ja pitkälti samalla kaavalla – järjestettyihin Funidatan kehittämispäiviin osallistui Tampereella 11 henkeä, mutta yhtiön koon kasvu konkretisoitui kun osallistujia olikin nyt jo kaksikymmentä.

Nettikyselyjen sekä henkilöstön, asiakasohjausryhmän ja hallituksen jäsenten haastattelujen perusteella Seedin Niklas ja Johanna olivat valmistelleet ensimmäiseksi päiväksi työpajan, jonka yhteenvetovaiheessa he esittivät ihan graafisesti, mihin kaikkeen meidän on yhdessä mahdollista päästä. Itselle tämä oivallus oli suorastaan silmiä avaava.

Oivalsin, että taannoin neljä keltanokka- product owneria yhdessä saivat sen ymmärryksen, mistä Sisun siemen lähti itämään.

Alun jälkeen he yhdessä muiden kanssa kasvattivat siitä nyt vuoden lopussa ilmestyvän MVP-version, ja jatkossa me kaikki yhdessä voimme varmistaa, että tästä tulee lopulta jotain vielä hienompaa ja parempaa, kuin mitä kukaan yksin olisi voinut ajatellakaan.

Tampereella näin selvästi sen, mitä tuolla arjen aherruksessa ei niin huomaa: me jokainen haluamme tätä. Oletpa sitten koodari tai määrittelijä, käyttöliittymäsuunnittelija tai viestintäihminen, me jokainen haluamme seuraavaksi saada Sisun maaliin ja tehdä järjestelmästä jotain todella hienoa ja uniikkia.

Sisua ja koko Funidataa rakennetaan rakkaudella ja intohimolla, ja me yhdessä voimme tehdä tästä jotain vielä suurempaa kuin mihin meistä kukaan olisi yksinään päässyt. Se jokin, meissä jokaisessa on, yhdessä.

Katja
Product Owner, People Lead
Jaa artikkeli
not a link