Hanken Funidatan omistaja-asiakkaaksi

Uutiset
18.11.2019
Hanken Funidatan omistaja-asiakkaaksi

Hanken liittyy Funidatan omistaja-asiakkaaksi ja valitsee Sisun opetuksen ja opiskelun pääjärjestelmäkseen.

Hanken Svenska handelshögskolanin rehtori Karen Spens on allekirjoittanut sopimuksen Hankenin liittymisestä opetuksen ja opiskelun Sisu-järjestelmää kehittävän Funidata Oy:n osakkaaksi. Hankenin osakkuus edesauttaa kansallisesti ja strategisesti tärkeää opetusyhteistyötä.

”Olemme iloisia Hankenin päätöksestä liittyä omistaja-asiakkaaksi ja siitä, että he ovat valinneet Sisun opetuksen ja opiskelun pääjärjestelmäkseen”, toteaa Funidata Oy:n toimitusjohtaja Mika Peura. ”Olemme jatkossakin mielellämme tukemassa lisääntyvää opetusyhteistyötä ja avoimia yhtiön omistuspohjan laajentumiselle.”

Funidatan omistaja-asiakkaana Hanken saa käyttöönsä uuden opetuksen ja opiskelun pääjärjestelmän. ”Osakkuus Funidatassa antaa Hankenille tarvitsemamme tuen, mitä tulee talous- ja kauppatieteiden tulevaisuuden opetuksen digitaalisiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin.  Se tarjoaa juuri meille sopivat ja kustannustehokkaat palvelut”, toteaa rehtori Spens.

”Suurin hyöty tästä päätöksestä tulee talous- ja kauppatieteen opiskelijoillemme, jotka saavat käyttöönsä nykyaikaisen ja innovatiivisen, opiskelua ohjaavan ja tukevan työkalun”, Spens jatkaa.

Funidata on suomalaisten korkeakoulujen omistama osakeyhtiö, jonka omistajia ovat Hankenin lisäksi Aalto-yliopisto, Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot sekä Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT. Yhtiön päätuote on tällä hetkellä Sisu-järjestelmä opiskelijoiden, opettajien ja palveluhenkilöiden käyttöön.

Lisätietoja:

Linda Gerkman, johtaja, Svenska handelshögskolan, puh. 040 3521366

No items found.
Jaa artikkeli
not a link