Yhdessäolon aarre

Kulttuuri
4.11.2020
Yhdessäolon aarre

Toteutimme syyspäivän ulkoilun merkeissä Nuuksiossa, jossa yhteistä tekemistä pystyi järjestämään mahdollisimman turvallisesti ja vastuullisesti.

Kuten jokainen on varmasti joutunut huomaamaan, kuluvan vuoden olosuhteet ovat lyöneet kapulaa fyysisen yhdessäolon rattaisiin. Etätyöajan haasteista huolimatta Funidatalla ollaan vahvasti yhteydessä työtovereihin: Slack-kanavat laulavat, Teams-kutsuja satelee ja joka päivä klo 14 kokoonnutaan virtuaaliselle kahvitauolle ratkaisemaan tietovisaa. Tavallisesti meillä on ollut tapana järjestää monenlaisia yhteisöllisiä tapahtumia, kuten syyspäiviä, kesäpäiviä ja pikkujouluja, mutta tänä vuonna fyysistä läsnäoloa vaativista tapahtumista on koronatilanteen vuoksi luonnollisesti pidetty taukoa. Pitkään jatkuneen etäilyn myötä halu viettää aikaa yhdessä oli kuitenkin kasvanut suureksi ja uudet työntekijät odottivat kollegoiden kohtaamista kasvotusten.

Päätimme siis järjestää Funidatan syyspäivän 2020 ja valita aktiviteetiksi ulkoilun, jotta päivä voitaisiin toteuttaa mahdollisimman turvallisesti ja vastuullisesti. Niinpä kutsuimme yhteistyökumppanimme Nitorin konsultit mukaan ja suuntasimme viettämään virkistävää päivää luonnon helmaan Nuuksioon. Päivän pääaktiviteettina oli jännittävä GPS-seikkailu, jonka järjesti Elämyksen Taika. Jakauduimme pieniin tiimeihin ja säntäsimme GPS-laitteiden opastamana metsästämään vihjeitä, joiden avulla Haltian aarteen mysteerin voisi ratkaista.

Löytyykö vihjeitä?

Tiimit navigoivat menestyksekkäästi tiensä läpi Nuuksion metsien. Löytyneitä vihjeitä tulkittiin funidatalaiseen tyyliin sisukkaasti, kun arvoitus pisti aivonystyrät koetukselle. Lopulta leikkimielinen kamppailu päättyi yhteisiin nokipannukahveihin. Mutta ketkä onnistuivat selvittämään Haltian aarteen arvoituksen? Se jääköön salaisuudeksi, mutta epäilemättä pääsimme nauttimaan retkemme todellisesta aarteesta – toistemme seurasta.

Lämpimät kiitokset Elämyksen Taialle ja kaikille osallistujille!

No items found.
Jaa artikkeli
not a link