Uusi vuosi ja uudet kujeet?

Tuotteet ja palvelut
17.1.2019
Uusi vuosi ja uudet kujeet?

Sisun kehityksessä keskitytään olemassa olevien toiminnallisuuksien laajentamiseen ja parantamiseen.

Niin se vaihtui vuosi. Tammikuun puoliväli on jo saavutettu ja sisukkaat Sisun kehittäjät ovat päästämässä Majava-version maailmalle, tuotantoasennus on jo käsillä.

Jouluaika meni Majavaa valmisteltaessa, ainoastaan pyhäpäivinä Pitäjänmäessä oli tyystin hiljaista. Uskon silti, että jokainen ehti edes vähän levähtää ja syytä onkin, sillä loppuvuosi painettiin ihan täysillä. Mutta Sisun Majava-versio ilmestyi ajallaan ja Sisu 1.0 syntyi juuri ennen joulua.

Nyt olemme suunnanneet katseemme jo Majavan jälkeisiin asioihin. Viimeisiä viilauksia Majava-versioon tehdään, mutta suurin osa kehittäjistä työskentelee jo sen jälkeisten töiden parissa. Keskiössä keväällä on olemassa olevien toiminnallisuuksien laajentaminen ja parantaminen. Tällä halutaan varmistaa se, että syksyllä käyttöönotettavat toiminnallisuudet tukevat niiden käyttäjiä niin hyvin kuin mahdollista. Mutta kyllä sitä aina jotain uuttakin tulee, niistä tarkemmin seuraavissa blogeissa.

Tammikuun puoliväli on ilokseni todella runsasluminen. Tänään lumen määrä on ihan eteläisintä rannikkoa myöden yli 10 senttiä, pääkaupunkiseudulla jopa yli 20 senttiä. Siksipä suosittelen ihaniin talvimaisemiin sivakoimaan suuntaamista jokaiselle, jolta sukset löytyy. Koska lunta tuli viimeisen vuorokauden aikana niin runsaasti, voivat ladut olla kyllä hukassa. Mutta silloinpa voi suunnata suksensa ihan uusille reiteille. Hellaakoski onkin tästä aikanaan kirjannut ylös tämän tunnetun säkeen ” Tietä käyden tien on vanki, vapaa on vain umpihanki."

Mukavia hiihtohetkiä meille jokaiselle!

Katja
Product Owner, People Lead
Jaa artikkeli
not a link