Sisulla!

Tuotteet ja palvelut
28.2.2018
Sisulla!

Hyvää Sisun nimipäivää!

Helmikuun viimeisenä juhlitaan Sisun nimipäivää, joten kakkukahveille on aihetta järjestelmäkehityksemme lisäksi ainakin Leafin makeistehtaalla sekä Karjaan tienoilla erään kuorma-autovalmistajan tiloissa. Myös Lumene on nimennyt yhden kosmetiikkasarjoistaan Sisuksi, ja Arctia Shippingillä on tietysti samanniminen jäänmurtajakin.

Meidän Sisumme nimi valikoitui lukuisten vaihtoehtojen joukosta keväällä 2016, ja se on lyhenne sanoista Student Information System for Universities.

Sisulla on myös oma, markkinointitarkoituksissa käytettävä logonsa, joka lainaa perusilmeensä Funidatan logofontista.

Tavaramerkkirekisteröinteihin liittyy aina tietty määrä hallinnollista pyörittelyä, ja kohtalaisen yleistä sanaa tuotenimenä käytettäessä on syytä varautua keskusteluihin muiden samaa nimeä omissa tuotteissaan käyttävien kanssa. Funidatan iloksi muutkin Sisu-oikeuksienhaltijat ovat osoittautuneet ammattimaisiksi organisaatioiksi, joissa ymmärretään ettemme ole suunnittelemassa kilpailevaa toimintaa, vaan aiomme keskittyä siihen mitä osaamme: jäänmurtajien tai kuorma-autojen sijaan rakennamme parhaan mahdollisen tietojärjestelmän asiakkaidemme tarpeisiin.

Mukavaa Sisun päivää kaikille!

Jani
CHRMO
Jaa artikkeli
not a link