”Nukkuva” poni tarkkailee toimintaa

Tuotteet ja palvelut
22.8.2018
”Nukkuva” poni tarkkailee toimintaa

Toimiston yksisarvinen pohtii Funidatan palvelumallia.

Olen vaaleanpunainen yksisarvinen ja saavuin Funidatalle viime talvena. Odotin päätyväni lapsiperheeseen, mutta jouduinkin työyhteisöön, jossa lemmikit vaihtuvat Hamsterista Marsuun. En aluksi tiennyt mitä ajatella. Kuulin kaikkien puhuvan Sisusta ja olin mustasukkainen. Sisu nimenä kuvastaa periksiantamattomuutta ja sitkeyttä. Oletin saavani yhtä ytimekkään nimen, mutta minut nimettiinkin Unipyllyksi.

En suinkaan nuku, vaikka siltä näytänkin. Tarkkailen hyvin valppaasti Funidatan asiakastuen toimintaa. Asiakkaat liittyvät jotenkin velipuoleeni Sisuun, joka pitää kaikki hyvin kiireisenä. En ole vieläkään nähnyt Sisua, mutta olen aika varma, että se asuu tietokoneen uumenissa, sillä sille puhutaan niin paljon. Joko kehuen tai toruen. Onneksi Sisu on välillä tuhma, sillä silloin minä saan huomiota olemalla vain oma itseni, eli söpö.

Tietokone on kummallinen kapistus, sillä Sisun lisäksi myös asiakkaisiin ollaan sitä kautta yhteydessä. Ihan joka päivä. Olen ymmärtänyt, että se on hyvin tärkeä osa Funidatan palvelumallia, joten olen päättänyt esittää nukkuvaa, etten häiritse. Asiakkaiden kanssa jutellaan myös Skypen kautta joka kuukausi erilaisissa kokouksissa ja aiheet vaihtelevat Sisun toimintalogiikasta rajapintoihin. Lisäksi asiakkaille järjestetään koulutuksia ja työpajoja tai käydään muuten vain vaihtamassa kuulumisia.

Toisinaan mietin, että asiakkaista pidetään parempaa huolta kuin minusta. Olenhan vain pieni vaaleanpunainen poni.


Silti minä tiedän, että minulla on paikkani Funidatan yhteisössä. Täällä kaikki ovat yhtä tärkeitä. Myös asiakkaat.

Unipylly
Jaa artikkeli
not a link