Sisun uusin versio

Sisun uusin versio

Kiitos, että käytät Sisua! Tällä sivulla voit tutustua uusimman version sisältöön.

Sisu 2.9

Sisun uusimmassa versiossa opiskelijan ajoitusnäkymään on tehty parannuksia ja palveluhenkilö voi lisätä tutkinto-ohjelmalle versiokohtaisia valmistumispyynnön avoimia kysymyksiä. Korkeakoulut pääsevät testaamaan avoimen yliopiston ilmoittautumista, mutta avoimen toiminnallisuuksia ei oteta vielä tuotantokäyttöön.

Käyttöliittymät

Opiskelija

Opiskelija saa muistutusviestin puuttuvasta ilmoittautumisesta myös silloin, kun käytössä on ilmoittautuminen suoralla vahvistuksella. Ajoitusnäkymässä on paranneltu oman merkinnän tekemistä ja ajoitusten poistamista. Opiskelijan Haku-välilehdelle sekä haun kautta aukeavalle opintojaksoesitteelle on tehty saavutettavuusparannuksia.

Palveluhenkilö

Palveluhenkilö voi lisätä tutkinto-ohjelmalle versiokohtaisia valmistumispyynnön avoimia kysymyksiä. Jos tutkinto-ohjelman versio kopioidaan, kopioituvat valmistumispyynnön kysymyksetkin. Palveluhenkilö voi myös kirjata yksittäiselle opiskelijalle henkilökohtaisen suorituksen ilman hakemusta.

Avoin yliopisto

(Toiminnallisuudet ei tuotantokäytössä)

Opiskelija voi ostaa avoimessa yliopistossa tarjolla olevan opintojakson suoritustavan ja vahvistaa ilmoittautumisensa. Opiskelijalle syntyy avoimen opiskeluoikeus ja suoritusoikeus opintojaksoon.

Jos opiskelijalla ei ole mahdollisuutta vahvaan tunnistautumiseen, voi palveluhenkilö aktivoida ostetun avoimen suoritusoikeuden opiskelijan opiskeluoikeusnäkymässä.


Halutessasi voit tutustua tarkemmin version sisältöön lukemalla julkaisutiedotteen.