#wearefunidata

#wearefunidata

Mikä tekee Funidatasta Funidatan? Jos funidatalaisilta kysyy, mikä on parasta Funidatalla, on vastaus aika varmasti yhteisöllisyys. Vaikka se kuulostaakin kliseiseltä, puhallamme yhteen hiileen ja viihdymme toistemme seurassa. Jos et usko, tule käymään tai vielä parasta, hae meille hommiin!

Tilaa kehittymiselle

Olemme reilun 50 hengen porukka, joka uskoo jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessä onnistumiseen. Ketterästi tietenkin, mites muutenkaan. Jokainen funidatalainen käy oman esihenkilönsä kanssa one-to-one –keskusteluissa kuukausittain läpi omia onnistumisia, kuulumisia ja kehitystavoitteita. Meillä kannustetaan jatkuvaan oppimiseen ja tiedon jakamiseen. Jokaisella on myös mahdollisuus osallistua koulutuksiin tai seminaareihin tarpeen mukaan. Työtehtävät eivät myöskään ole kiveen hakattuja, sillä talon sisältä voi löytyä sinulle uusia haasteita ja vastuualueita. Tarkastelemme säännöllisesti tapojamme toimia ja muutamme toimintaamme, jos ja kun sille on tarvetta. Kerran kuukaudessa kokoonnumme koko poppoolla jakamaan infoa ja kehittämään toimintaamme, mutta prosessien viilausta tapahtuu säännöllisesti myös ihan tiimitasolla. Meillä ei pysähdytä vaan mennään koko ajan eteenpäin, välillä toki otetaan askelia myös taaksepäin.  

Vapautta ja vastuuta

Meillä ihmiset tulevat ensin. Olemme joustavia ja mielestämme on ihan luonnollista, että menoa voi olla keskellä työpäivää – oli kyseessä sitten omat opinnot, lapsen hakeminen päiväkodista tai vaikkapa autokaupat. Meillä luotetaan siihen, että hommat hoituvat. Paiskimme hommia hybridimallin mukaisesti ja tiimit saavat itse päättää toimistopäivistä. Tiimit ovat meillä muutenkin hyvin autonomisia eikä täällä kukaan kyttää olkasi ylitse. Meillä kaikki paiskivat intohimoisesti hommia ja haluavat tehdä laadukasta jälkeä, oli sitten missä roolissa tahansa.  

Yhdessä töissä ja vapaa-ajalla

Funidata on ketterä tuotetalo täynnä rautaisia osaajia, joiden mielestä töissä kuuluu olla myös hauskaa. Viljelemme räiskyvää toimistohuumoria ja käytämme Slackissä ihan liikaa (sopivasti!) emojeja. Meillä on yhteinen tavoite ja siksi tiimityö on tärkeää. Autamme toisiamme eikä kaveria jätetä missään tilanteessa. Käymme yhdessä lounaalla ja klo 14 kokoonnumme kahvitauolle livenä ja etänä. Tiimeillä on omat pehmolelumaskotit ja tiimipäivät, jolloin kehitetään tiimin toimintaa ja käydään vaikka Megazonessa tai pakohuoneessa.  

Juhlimme yhdessä onnistumisia ja merkkipäiviä pikkujouluista puhumattakaan. Saamme Slackissä vaikuttaa laskiaispullien täytteeseen, pääsiäisenä toimiston valtaa munajahti ja pikkujouluja varten perustamme aina virallisen pikkujoulutoimikunnan. Toimistoa saa käyttää myös vapaa-ajalla vaikkapa lautapeli- tai pleikkari-iltaan. Olisitko sinä seuraava Funidatalainen?