Me olemme Funidata

Intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi. Meillä on loistava yhdessä tekemisen meininki, jossa yhteisöllisyys on isossa roolissa.

Anastasia Frei
Anastasia Frei
Digital Marketing Specialist

Mopsi-tiimin jäsenenä pidän huolta meidän mainonnasta sekä sisällöntuotannosta. Minut bongaa useimmiten kameran takaa tai tekemässä Reelsejä. Nautin kiireettömyydestä, mökkeilystä, hyvistä äänikirjoista ja laatuajasta perheen kanssa.‍

Annukka Alivaara
Annukka Alivaara
Marketing & People Ops Specialist

Kehitän meidän työnantajamielikuvaa sekä työntekijäkokemusta. Rentoudun parhaiten mökillä meren äärellä. Rakastan Lappia, joogaa ja yksisarvisia.

Ida Haapio
Ida Haapio
HR Generalist

Vastaan Funidatan HR-asioista. Vapaa-aikani kuluu perheen ja harrastusten parissa. Arjen kohokohtia ovat brunssit sekä tuoreet leikkokukat.

Jaana Routila
Jaana Routila
Marketing & People Ops Specialist

Markkinoinnin asiantuntijana huolehdin meidän ulkoisesta näkyvyydestämme ja työnantajamielikuvasta. Vapaa-ajalla nautin ulkoilusta ja tanssista.‍

Jani Kajander
Jani Kajander
CMo

Vastaan näkyvyydestämme ulospäin ja henkilön kehittämisestä sekä rekrytoinneista. Sydäntäni lähellä on etenkin huippuluokan työntekijäkokemus. Muuten elän ja hengitän urheilua sekä juon liikaa kahvia.‍

Linda Kuula
Linda Kuula
People & Office Specialist

Työtehtäviini kuuluu monipuolisesti niin nykyisten funidatalaisten viihtyvyydestä huolehtiminen kuin uusien sisukkaiden tyyppien löytäminen. Vapaa-ajalla minut voi löytää joogasalista, koiran kanssa ulkoilemasta tai haaveilemasta seuraavasta reissusta lämpöön.

Mikaela Popovitch
Mikaela Popovitch
Talent Acquisition Specialist

Rekrytoin ja etsin sisukkaita tyyppejä joukkoomme. Olen yleensä ensimmäisenä yhteyksissä uusiin potentiaalisiin funidatalaisiin. Rakastan koiria, poneja ja matkustelua. Vapaa-ajallani katson liikaa tosi-tv-sarjoja.

Mikko Myllys
Mikko Myllys
CEO

Vastaan siitä, että asiakkaat ovat tyytyväisiä, henkilöstön työn tekemisen edellytykset ovat kunnossa ja omistajien odotukset täyttyvät. Kerään kotimaista design-lasia eli olen oman elämäni kyöstikakkonen.‍

Santtu Loimusalo
Santtu Loimusalo
Business Controller

Vastaan taloushallinnon päivittäisestä pyörittämisestä, ennustamisesta ja raportoinnista. Töiden ulkopuolella minut voi löytää urheilemasta, kokkailemasta tai "Santun omasta huoneesta", jossa ATK-laitteistoni sijaitsee.

Etsimme uusia työkavereita. Liity joukkoon!

Katso avoimet tyopaikat