Me olemme Funidata

Intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi. Meillä on loistava yhdessä tekemisen meininki, jossa yhteisöllisyys on isossa roolissa.

Aleksi Suoranta
Aleksi Suoranta
Full Stack Developer

Olen kiinnostunut kaikesta ohjelmointiin liittyvästä, erityisesti web- ja pelikehityksestä. Vapaa-ajallani teen omia projektejani ja harrastan musiikintuotantoa.

Anna Auressalmi
Anna Auressalmi
UI/UX Designer

Työni on loppukäyttäjien toiveita ja tarpeita kuunnellen rakentaa parasta mahdollista käyttäjäkokemusta. Nautin ulkoilmasta, kauniista asioista, hyvästä palvelusta ja jatkuvasta oppimisesta.

Esko Rikkonen
Esko Rikkonen
Full Stack Developer

Kehitän Sisua ja olen erityisen kiinnostunut varmistamaan etteivät Sisun kanssa töitä tekevät koe epämiellyttäviä yllätyksiä turhan usein, sen enempää Funidatalla kuin yliopistoissakaan. Toimistotyöajan jälkeen tykkään olla perheen kanssa, musisoida ja pelata lauta- ja tietokonepelejä.

Harri Helenius
Harri Helenius
Full Stack Developer

Itseoppinut back-end suuntaunut kehittäjä, lempikielinä Python ja SQL. Intohimona datan manipulointi ja järjestelmien välisten migraatioiden ja integraatioiden rakentaminen.

Heidi Pulli
Heidi Pulli
UI/UX Designer

Työskentelen Funidatalla erilaisten käytettävyyteen ja käyttöliittymäsuunnitteluun liittyvien tehtävien kanssa. Vapaa-ajallani viihdyn liikunnan ja lautapelien sekä hyvän ruoan parissa.

Henri Salmela
Henri Salmela
UI/UX Designer

Työskentelen käyttöliittymäsuunnittelun parissa, jossa lähtökohtana minulla on aina loppukäyttäjien tavoitteet. Omalla ajallani nostelen erikokoisia painoja sekä painin brasilialaisittain.‍

Jarno Kilander
Jarno Kilander
Full Stack Developer & Scrum Master

Ketteryyden edistäminen ja tiimin toiminnan kehittäminen ovat minulle tärkeitä työskennellessäni koodaavana Scrum Masterina. Vapaa-ajalla seuraan teknologian kehittymistä ja urheilen.‍

Joonas Häkkinen
Joonas Häkkinen
Full Stack Developer

Devaan Sisua Ahma-tiimissä ja pöhisen DevExistä. Vapaalla golfaan ja koodaan OSS-projekteja.‍

Juha Lääperi
Juha Lääperi
DevOps Specialist

Siirryin testiautomaatiohommista Funidatalle DevOpsiksi. Uuden oppiminen ja jatkuva kehittyminen motivoivat minua. Harrastan musiikkia ja kuntosalia.‍

Kim Jämsén
Kim Jämsén
Full Stack Developer

Työskentelen kehittäjänä Sisun datamigraatioiden ja liitännäispalveluiden parissa. ‍

Etsimme uusia työkavereita. Liity joukkoon!

Katso avoimet tyopaikat