Me olemme Funidata

Intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi. Meillä on loistava yhdessä tekemisen meininki, jossa yhteisöllisyys on isossa roolissa.

Aleksi Suoranta
Aleksi Suoranta
Full Stack Developer

Olen kiinnostunut kaikesta ohjelmointiin liittyvästä, erityisesti web- ja pelikehityksestä. Vapaa-ajallani teen omia projektejani ja harrastan musiikintuotantoa.

Anna Auressalmi
Anna Auressalmi
UI/UX Designer

Työni on loppukäyttäjien toiveita ja tarpeita kuunnellen rakentaa parasta mahdollista käyttäjäkokemusta. Nautin ulkoilmasta, kauniista asioista, hyvästä palvelusta ja jatkuvasta oppimisesta.

Enni Salmi
Enni Salmi
Full Stack Developer

Työskentelen full stack -kehittäjänä Ilves-tiimissä. Vapaa-aikani kuluu erilaisten luovien harrastusten, videopelien ja kirjojen parissa.

Esko Rikkonen
Esko Rikkonen
Full Stack Developer

Kehitän Sisua ja olen erityisen kiinnostunut varmistamaan etteivät Sisun kanssa töitä tekevät koe epämiellyttäviä yllätyksiä turhan usein, sen enempää Funidatalla kuin yliopistoissakaan. Toimistotyöajan jälkeen tykkään olla perheen kanssa, musisoida ja pelata lauta- ja tietokonepelejä.

Harri Helenius
Harri Helenius
Full Stack Developer

Itseoppinut back-end suuntaunut kehittäjä, lempikielinä Python ja SQL. Intohimona datan manipulointi ja järjestelmien välisten migraatioiden ja integraatioiden rakentaminen.

Heidi Pulli
Heidi Pulli
UI/UX Designer

Työskentelen Funidatalla erilaisissa käytettävyyteen ja käyttöliittymäsuunnitteluun liittyvissä tehtävissä. Vapaa-ajallani viihdyn liikunnan ja lautapelien sekä hyvän ruoan parissa.

Henri Salmela
Henri Salmela
UI/UX Designer

Työskentelen käyttöliittymäsuunnittelun parissa, jossa lähtökohtana minulla on aina loppukäyttäjien tavoitteet. Omalla ajallani nostelen erikokoisia painoja sekä painin brasilialaisittain.‍

Jan Rundt
Jan Rundt
Full Stack Developer

Full Stack -kehittäjä, jolle mm. Python, Node.js, Java, React ja Angular eivät ole aivan vieraita. Vapaa-ajalla opetan meditaatiota, ahmin kirjoja, häädän etanoita puutarhasta ja samoilen koiran kanssa metsässä.

Jarno Kilander
Jarno Kilander
Full Stack Developer & Scrum Master

Ketteryyden edistäminen ja tiimin toiminnan kehittäminen ovat minulle tärkeitä työskennellessäni koodaavana Scrum Masterina. Vapaa-ajalla seuraan teknologian kehittymistä ja urheilen.‍

Jenna Sarikoski
Jenna Sarikoski
Full Stack Developer

Työskentelen kehittäjänä Sisun parissa ja erityisesti saavutettavuusasiat ovat lähellä sydäntäni. Vapaa-aika kuluu perheeni kanssa ja rintamamiestalon remppahommissa.

Etsimme uusia työkavereita. Liity joukkoon!

Katso avoimet tyopaikat