Me olemme Funidata

Intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi. Meillä on loistava yhdessä tekemisen meininki, jossa yhteisöllisyys on isossa roolissa.

Lotta-Regina Alahuhtala
Lotta-Regina Alahuhtala
Product Owner

Toimin Funidatalla tuoreimman Sisu-tiimin tuoteomistajana. Harrastukseni ovat tällä hetkellä enemmän lasten harrastuksia kuin omiani.

Annukka Alivaara
Annukka Alivaara
Marketing & People Ops Specialist

Kehitän meidän työnantajamielikuvaa sekä työntekijäkokemusta. Rentoudun parhaiten mökillä meren äärellä. Rakastan Lappia, joogaa ja yksisarvisia.

Katja Arstio
Katja Arstio
Product Owner Team Lead

Olen tietojärjestelmien asiantuntija, Product Owner ja PO-tiimin Team Lead. Tehtäviini kuuluu Sisun kehityksen etenemisestä huolehtiminen yhdessä muiden PO:iden kanssa. Vapaa-aikana minut voi löytää fribaradalta, lenkiltä, laulamasta tai Fortnitestä.‍

Anna Auressalmi
Anna Auressalmi
UI/UX Designer

Työni on loppukäyttäjien toiveita ja tarpeita kuunnellen rakentaa parasta mahdollista käyttäjäkokemusta. Nautin ulkoilmasta, kauniista asioista, hyvästä palvelusta ja jatkuvasta oppimisesta.

Anniina Harju
Anniina Harju
Product Owner

Toimin UI/UX-tiimin tuoteomistajana ja pidän huolen siitä, että tiimissä tehdään oikeita asioita oikeaan aikaan ja tiimi tietää minkälaista sisältöä työltä odotetaan. Vapaa-aikani kuluu perheen parissa, ratsastustallilla ja luonnossa liikkuessa.‍

Harri Helenius
Harri Helenius
Full Stack Developer

Itseoppinut back-end suuntaunut kehittäjä, lempikielinä Python ja SQL. Intohimona datan manipulointi ja järjestelmien välisten migraatioiden ja integraatioiden rakentaminen.

Sara Heljasvuo
Sara Heljasvuo
Software Test Engineer

Olen terveydenhuoltoalalta pikku hiljaa siirtynyt IT-maailmaan. Tehtäviini kuuluu Sisun laadunvarmistus monipuolisella testaamisella.‍

Sofia Herkiä
Sofia Herkiä
UI/UX Designer

UI/UX-suunnittelijana olen mukana kehittämässä Sisua käyttäjäkeskeisen suunnittelun kautta. Vapaa-ajallani harrastan keramiikkaa, käsitöitä ja pelailen sulkapalloa.‍

Joonas Häkkinen
Joonas Häkkinen
Full Stack Developer

Devaan Sisua Ahma-tiimissä ja pöhisen DevExistä. Vapaalla golfaan ja koodaan OSS-projekteja.‍

Tuukka Jurvakainen
Tuukka Jurvakainen
Full Stack Developer

Olen ohjelmistokehityksen jokapaikanhöylä, jonka sydän sykkii kauniille koodille. Vapaa-ajalla harrastan suunnistusta ja kestävyysurheilua.

Tule mukaan sisukkaaseen porukkaamme!

Tsekkaa avoimet paikkamme
Three colleagues in a meeting in the Funidata office