Ohjelmistokehitys
Helsinki
Joustava etätyö

Software Test Engineer

Hei testaaja, kiinnostaisiko olla varmistamassa, että opiskelijoiden arki rullaa sujuvasti? 🛹 Haluaisitko päästä testaamaan monipuolisesti kannasta käyttöliittymään ja varmistamaan, että Sisu-järjestelmämme toimii virheettömästi?

Tule Funidatalle ohjelmistotestaajaksi varmistamaan päätuotteemme Sisun korkealaatuisuus monipuolisella testaamisella.  

Me Funidatalla rakennamme sujuvampaa opiskelua isolle joukolle korkeakouluopiskelijoita. Saat ympärillesi yli 60 hengen porukan, joka uskoo matalaan hierarkiaan, jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessä onnistumiseen. Helsingin toimistomme sijaitsee Pitäjänmäessä ja toivoisimme, että sinäkin olisit Pitskun toimistolla parina päivänä viikossa.

Millaisesta hommasta on kyse?

Päiväsi meillä kuluisivat oman tuotteemme Sisun parissa, jota kehitämme laatu edellä, mutta pilke silmäkulmassa. Meillä jokaisen tavoitteena on, että n. 80 000 käyttäjällä on käytettävissään toimiva järjestelmä, mutta testaajana erityisesti varmistat, että Sisu toimii virheettömästi ja määrättyjen kriteerien mukaisesti. Työpäiviisi kuuluu monipuolisesti niin uusien ominaisuuksien sekä bugitikettien verifiointia, testiautomaatioiden laajentamista kuin koko testausprosessimme kehittämistäkin. Testattavaa riittää mm. rajapintojen, suorituskyvyn, saavutettavuuden kuin tietoturvankin parissa.

Yksin sinun ei tarvitse Sisua testata, vaan tukenasi on viisi testaajakollegaa, joiden kanssa teet yhteistyötä devaajien lisäksi. Kuulut myös toki yhteen ketteristä kehitystiimeistämme. Testaajan arjesta voit lukea lisää Saran blogista ja kehityskäytännöistämme pääset lukemaan tarkemmin täältä.

🔍 Olet etsimämme tyyppi, jos:  

  • Sinulta löytyy monipuolista kokemusta testaamisesta kantatasosta (SQL) käyttöliittymään ja osaat pitää testikokonaisuutta hanskassa  
  • Sinulla on kokemusta Cypressistä (tai vastaavasta), E2E-testien kirjoittamisesta ja ylläpidosta  
  • Saavutettavuustestaus voi olla sinulle jo tutumpaa tai vähintään herättää kiinnostusta oppia lisää
  • Puhut sujuvasti suomea ja englantia
  • Tykkäämme kovasti, jos sinulla on devaustaustaa ja tunnet myös CI-järjestelmiä (Jenkins)

Tämä homma on sinulle, mikäli hands-on tekeminen on sun juttu ja haluat samalla kehittää testausprosessia kokonaisuutena. Sinulle on muodostunut hyviä käytäntöjä ja näkemyksiä, ja uskallat tuoda ne esiin. Lisäksi olet utelias ja rohkea ratkaisemaan ongelmia sekä viemään järjestelmää äärirajoille.

Miksi sinäkin viihtyisit Funidatalla?

💡 Testaamasi koodi vaikuttaa suoraan tuhansien opiskelijoiden arkeen - Jokainen joskus opiskellut tietää, että se ei aina ole niin helppoa - ansiostasi monen opiskelijan opintotaival on sujuvampaa.  

💡 Arkesi meillä sujuu joustavasti - oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Hommia pääsee tekemään hoppuilematta, sillä laadun lisäksi arvostamme myös järkeviä aikatauluja.  

💡 Saat ympärillesi sitoutuneen ja osaavan työporukan - Meillä viihdytään hyvin ja tästä osoituksena on poikkeuksellisen pieni vaihtuvuutemme, mistä olemme ylpeitä.  Sisun laajuus ja toiminnallisuuksien monipuolisuus pitävät huolen, että pääset oppimaan uutta joka päivä.  

💡 Uskomme laatuun, fiksuihin kehityskäytäntöihin ja matalaan hierarkiaan - Meillä hommat etenevät laatu edellä fiksuilla kehityskäytännöillä. Uskomme yhteiseen päätöksentekoon, joten kaikki kehittävät myös yhteisiä työtapoja ja –prosesseja. Meillä kätesi eivät ole sidottuina, vaan pääset oikeasti suunnittelemaan ja vaikuttamaan.

💡 Toimimme vakaassa ja stabiilissa ympäristössä - Olemme taloudellisesti vakaalla pohjalla, joten vaikka ajat ovat epävakaat, meillä hommat rullaa. Palkkahaitari liikkuu n. 4000-5500€ tietämillä, ja sitä viilataan tarkemmaksi keskustelujen edetessä kokemukseesi perustuen.  

Tämän päälle tarjoamme sinulle kattavat edut, joista mainittakoon esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutus, vuosittainen koulutusbudjetti, tuki toimistolle kulkemiseen, liikunta- ja kulttuurietu, hieronnat sekä oman maun mukaiset työvälineet. Loput etumme voit vakoilla täältä. Lisäksi tarjoamme myös tulevalle kesälle neljän viikon vapaan, mikäli se ei aloitusajankohdasta johtuen muutoin kerkeäisi sinulle kertyä.

‍Sinustako seuraava funidatalainen? 👋🏼

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi CV:n ja/tai Linkedin-profiilisi kera, niin jutellaan lisää! Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, älä jää aikailemaan. Haethan kuitenkin viimeistään 3.3.2024.

Pidämme rekryprosessimme mahdollisimman suoraviivaisena ja kevyenä, ja saamme sen yleensä vietyä läpi muutamassa viikossa. Tapaamme kahdesti joko etänä tai livenä, ja pääset juttelemaan mm. meidän CTO:n ja kehittäjien kanssa. Aloituksen suhteen olemme joustavia.  

Kysyttävää? Lisätietoja voi kysellä matalalla kynnyksellä rekrytoijaltamme Miksulta mikaela.popovitch@funidata.fi.

Me Funidatalla rakennamme älykkäitä ja kestäviä digitaalisia palveluita oppijoiden ja korkeakoulujen muuttuviin tarpeisiin. Teemme yhdessä korkeakoulujen arjesta sujuvampaa ja yhdenvertaisempaa. Kehitämme moderneja SaaS-palveluita, joilla on kymmeniä tuhansia käyttäjiä joka päivä. Olemme yli 60 rautaisen asiantuntijan porukka, jolla on yhteinen päämäärä ja halu tehdä merkityksellistä työtä.
Työskentelemme Helsingissä, Tampereella sekä hybridisti etänä. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja yhteistyön voimaan – täällä kaveria ei jätetä eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Haluamme tehdä vain laatua, sillä tänään tehty koodi vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Siksi meillä saat keskittyä parhaiden ratkaisujen löytämiseen.
Tule mukaan rakentamaan sujuvampaa opiskelua! Lue lisää meistä blogistamme ja käy vakoilemassa meininkiämme Instagramissa ja Linkedinissä.

No items found.
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus!
Jaa työpaikkailmoitus