Ohjelmistokehitys
Tampere
Joustava etätyö

Koodaava Scrum Master

Kaipaatko devauksen kylkeen uusia haasteita? Meiltä niitä löytyy! Etsimme tositarkoituksella ketterää laumanjohtajaa. 🐺

Innostaisiko tehdä jotain suurta ja merkityksellistä, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa?

Etsimme Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen koodaavaa Scrum Masteria rakentamaan noin 100 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmäkokonaisuutta ja luotsaamaan kehitystiimiä entistä parempiin tuloksiin. Päätuotteemme Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta.

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä toimit ketterän kehitystiimin Scrum Masterina ja päivittäisessä arjessa kehität sekä suunnittelet Sisua yhdessä tiimisi kanssa. Scrum Masterina olet etunenässä edistämässä kehitysprosessejamme ja toimit vahvassa yhteistyössä tuoteomistajien ja muiden Scrum Masterien kanssa mahdollistaaksesi tiimille parhaat mahdolliset valmiudet työskennellä. Pääset tukemaan ja fasilitoimaan tiimin toimintaa, mutta meillä Scrumin toteutumista ei tarvitse olla ruoska kädessä valvomassa. Toimintamme on jo hyvin ketterää, joten aikaa jää rutkasti muuhunkin: työajastasi suurin osa kuluukin hands-on ohjelmointikehityksen parissa.

Tämä homma on sinulle, mikäli nautit pitkäjänteisistä asiantuntijatehtävistä sekä haasteellisesta kehitystyöstä. Pääset tuunaamaan roolia, työtehtäviä ja haasteita itsesi näköiseksi. Yksin ei tarvitse jäädä, sillä tukea työhösi saat kaikilta funidatalaisilta, mutta etenkin toisten kehitystiimien scrummareilta. Lue blogistamme, mitä Scrum Masterimme Mikko kertoo omasta työstään.

Tech stackistamme löytyy mm. seuraavia: Angular, Java, GraphQL, PostgreSQL, AWS, Docker, Jenkins, Git, Confluence, Jira. Sinulta ei kuitenkaan odoteta koko stackin valmista hallintaa - hyvällä perusosaamisella uuden teknologiankin noukkii nopeasti.

Olet etsimämme tyyppi, jos

 • olet kiinnostunut kehittämään ja kehittymään
 • osaat innostaa tiimiäsi omaksumaan uusia toimintatapoja ja toimimaan entistä ketterämmin
 • tunnet Scrumin kuin omat taskusi ja olet ehkä aiemminkin toiminut Scrum Masterina
 • tunnet ohjelmistokehityksen prosessit ja olet työskennellyt softakehityksen parissa
 • saat tiimisi loistamaan ja tuot mukanasi positiivista meininkiä
 • kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Lisäksi tykkäämme kovasti, jos sinulta löytyy Java ja/tai Javascript -kehityskokemusta sekä tietokantaosaamista erityisesti PostgreSQL:stä

Miksi tykkäisit Funidatasta?

Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa tehdään merkityksellistä työtä asiantuntevan rennolla otteella. Funidatalaisena vaikutat aidosti sekä omaan toimintaamme että korkeakoulujen tulevaisuuteen. Emme devaa dollarinkuvat silmissä vaan sujuvoitamme opiskelua ja opetusta laatu edellä. Haluamme tehdä timanttista jälkeä ja olla alamme parhaita, mutta hommia ei tehdä hampaat irvessä.

🎯 Meiltä saat

 • merkityksellisen työn suomalaisen korkeakouluelämän parissa
 • vapauden vaikuttaa matalan hierarkian yhteisössä
 • ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä
 • työvälineet oman maun mukaan sekä puhelinedun
 • tuen oman osaamisesi kehittämiseen
 • joustoa työaikoihin ja työarkeen
 • liudan erilaisia aktiviteetteja, pelivuoroja ja pippaloita

Tehtävän suuntaa antava palkkahaitari on noin 3000–6000 euroa, ja sitä viilataan tarkemmaksi osaamisesi sekä aiemman kokemuksesi pohjalta. Lisäksi tuemme hyvinvointiasi kattavalla työterveydellä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, hieronnalla, liikunta- ja kulttuuriedulla, lounasedulla sekä toimiston monipuolisilla aamu- ja välipaloilla.

Osaksi porukkaamme?

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen usein vietyä läpi 1–2 viikossa. Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi, niin jutellaan lisää!

Pssst. Jäikö jokin mietityttämään? Laita rekrytointiin liittyvissä asioissa viestiä Mikaelalle chatissa tai sähköpostilla, mikaela.kivinen@funidata.fi ja tehtävään liittyvissä asioissa rimpauta CTO:llemme Tonille numeroon 050 360 6485.

Mikaela Kivinen
Mikaela Kivinen
Talent Acquisition Specialist
mikaela.kivinen@funidata.fi
Toni Sallanmaa
Toni Sallanmaa
CTO
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus