Ohjelmistokehitys
‚ÄĘ
Tampere
‚ÄĘ
Joustava etätyö

Full Stack Developer & Scrum Master

Moro! ūüĎčūüŹľ Haluaisitko tehd√§ hommia ohjelmistotalossa, jossa p√§√§set vaikuttamaan suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden arkeen? Viihdytk√∂ Scrum Masterin hattu p√§√§ss√§? ūü§†

Etsimme kokenutta Full Stack Developeria/Scrum Masteria rakentamaan sujuvampaa arkea isolle joukolle opiskelijoita ja luotsaamaan Tampereen kehitystiimi√§mme! ūüĎĆ

Me Funidatalla rakennamme yhdessä sujuvampaa opiskelua isolle joukolle opiskelijoita. Kasvumme myötä Tampereen kehitystiimimme kaipaa laumaansa uutta tiimikaveria päätuotteemme Sisun kehitykseen. Ympärillesi saat yli 60 rautaisen ammattilaisen poppoon, joka uskoo matalaan hierarkiaan ja yhdessä onnistumiseen.

Milt√§ arkesi meill√§ n√§ytt√§isi? ūüĎáūüŹľ

Meillä toimit Tampereen ketterän kehitystiimin Scrum Masterina ja päivittäisessä arjessa kehität sekä suunnittelet Sisua yhdessä muiden kanssa. Valtavan kokonsa puolesta Sisu haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta.  

Scrum Masterina olet etunenässä edistämässä kehitysprosessejamme ja toimit vahvassa yhteistyössä tuoteomistajien ja muiden scrummareiden kanssa mahdollistaaksesi tiimille parhaat mahdolliset valmiudet työskennellä. Pääset sparrailemaan sekä tukemaan ja fasilitoimaan tiimin toimintaa, mutta meillä scrumin toteutumista ei tarvitse olla ruoska kädessä valvomassa ja aikaa jää rutkasti muuhunkin: työajastasi suurin osa kuluukin hands-on ohjelmointikehityksen parissa (n. 70% työajasta).

Työkalupakistamme löytyy mm:  

 • Java & Spring Boot
 • TypeScript & Angular
 • PostgreSQL
 • Docker
 • Jenkins
 • AWS

Kehityskäytännöistämme pääset lukemaan lisää täältä.

Tulet osaksi Ilvekset-kehitystiimi√§, joka on Funidatan tiimiporukan tuorein tulokas, joten p√§√§set hyvin mukaan sukeltamaan Sisun sy√∂vereihin. T√§st√§ 7-henkisest√§ porukasta l√∂ytyy kokeneita tyyppej√§ ja halua kehitt√§√§ uusia tapoja tehd√§ asioita. PS. On mainittava, ett√§ tiimin nimi kuvastaa el√§int√§, eik√§ tietty√§ tamperelaista j√§√§kiekkojoukkuetta. ūüėČ

Annamme tiimeille autonomiaa, joten luonnollisesti tiimiläiset tekevät itse ratkaisuja mm. työskentelytapoihinsa. Tiimiluolanne sijaitsee Tampereen keskustan upouudella toimistollamme, ja toivoisimme, että sinäkin viihtyisit siellä viikoittain. Etäilyä varten tarjoamme luonnollisesti myös kotitoimistolle toivomasi työvälineet.  

Pääset tuunaamaan roolia, työtehtäviä ja haasteita itsesi näköiseksi. Yksin ei tarvitse jäädä, sillä tukea työhösi saat tiimiläisiltäsi, kaikilta funidatalaisilta, ja etenkin toisten kehitystiimien scrummareilta. Kannattaa lukaista blogistamme, mitä Scrum Masterimme Mikko kertoo työstään.

Olet etsimämme tyyppi, jos

 • olet ty√∂skennellyt softakehityksen parissa jo useamman vuoden ja osaat tuoda omia n√§kemyksi√§si esiin
 • osaat innostaa tiimi√§si omaksumaan uusia toimintatapoja ja toimimaan entist√§ ketter√§mmin
 • tunnet Scrumin kuin omat taskusi ja olet aiemminkin toiminut Scrum Masterina
 • osaat kuunnella ja katsoa asioita monelta kantilta, ja hahmotat, mik√§ edist√§√§ koko tiimi√§ ja tiimin tavoitteita
 • kommunikoit sujuvasti sek√§ suomeksi ett√§ englanniksi

Tämä homma on sinulle, mikäli nautit työskentelystä ihmisten ja teknisten haasteiden parissa, uskallat ilmaista omat näkemyksesi ja innostut sparrailusta eri asiantuntijoiden kanssa. Tiimin yhteistyön kehittäminen on prioriteettilistasi kärjessä, joten osaat ohjata tiimiä esimerkillisesti eteenpäin luomalla ilmapiiriä, missä soudetaan samaan tahtiin. Emme pane ollenkaan pahaksemme, jos sinulta löytyy kokemusta esim. coachauksesta ja/tai esihenkilötyöstä.  

Miksi sinäkin viihtyisit Funidatalla?

ūüí° Tekem√§si koodi vaikuttaa suoraan tuhansien opiskelijoiden arkeen - Jokainen joskus opiskellut tiet√§√§, ett√§ se ei aina ole niin helppoa - ansiostasi monen opiskelijan opintotaival on sujuvampaa. ¬†

ūüí° Arkesi meill√§ sujuu joustavasti - oli kyseess√§ sitten ty√∂teht√§v√§t tai vapaa-ajan ja ty√∂n yhdist√§minen. Hommia p√§√§see tekem√§√§n hoppuilematta, sill√§ laadun lis√§ksi arvostamme my√∂s j√§rkevi√§ aikatauluja.

ūüí° Saat ymp√§rillesi sitoutuneen ja osaavan ty√∂porukan - Meill√§ viihdyt√§√§n hyvin ja t√§st√§ osoituksena on poikkeuksellisen pieni vaihtuvuutemme, mist√§ olemme ylpeit√§. ¬†

ūüí° Toimimme vakaassa ja stabiilissa ymp√§rist√∂ss√§ - Olemme taloudellisesti vakaalla pohjalla, joten vaikka ajat ovat ep√§vakaat, meill√§ hommat rullaa. Palkkahaitari liikkuu n. 6000‚ā¨ tiet√§mille saakka, ja sit√§ viilataan tarkemmaksi keskustelujen edetess√§ kokemukseesi perustuen. ¬†

ūüí° Uskomme laatuun, fiksuihin kehitysk√§yt√§nt√∂ihin ja matalaan hierarkiaan - ¬†Meill√§ hommat etenev√§t laatu edell√§ fiksuilla kehitysk√§yt√§nn√∂ill√§. Uskomme yhteiseen p√§√§t√∂ksentekoon, joten kaikki kehitt√§v√§t my√∂s yhteisi√§ ty√∂tapoja ja ‚Äďprosesseja. Meill√§ k√§tesi eiv√§t ole sidottuina, vaan p√§√§set oikeasti suunnittelemaan ja vaikuttamaan.

Tämän päälle tarjoamme sinulle kattavat edut, joista mainittakoon esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutus, vuosittainen koulutusbudjetti, tuki toimistolle kulkemiseen, liikunta- ja kulttuurietu, hieronnat sekä oman maun mukaiset työvälineet. Loput etumme voit vakoilla täältä.

‚ÄćSinustako seuraava funidatalainen? ūüĎčūüŹľ

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi CV:n ja/tai Linkedin-profiilisi kera, niin jutellaan lisää! Pidämme rekryprosessimme mahdollisimman suoraviivaisena ja kevyenä, ja saamme sen yleensä vietyä läpi noin parissa viikossa. Tapaamme kahdesti joko etänä tai livenä, ja pääset juttelemaan mm. meidän CTO:n ja kehittäjien kanssa. Aloituksen suhteen olemme joustavia.

Kysyttävää? Laita rekrytointiin liittyvissä asioissa viestiä Miksulle mikaela.popovitch@funidata.fi ja tehtävään liittyvissä asioissa rimpauta CTO:llemme Tonille numeroon 050 360 6485. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

‚Äć

Me Funidatalla rakennamme √§lykk√§it√§ ja kest√§vi√§ digitaalisia palveluita oppijoiden ja korkeakoulujen muuttuviin tarpeisiin. Teemme yhdess√§ korkeakoulujen arjesta sujuvampaa ja yhdenvertaisempaa. Kehit√§mme moderneja SaaS-palveluita, joilla on kymmeni√§ tuhansia k√§ytt√§ji√§ joka p√§iv√§.‚Äć‚ÄćOlemme yli 60 rautaisen asiantuntijan porukka, jolla on yhteinen p√§√§m√§√§r√§ ja halu tehd√§ merkityksellist√§ ty√∂t√§. Ty√∂skentelemme Helsingiss√§, Tampereella sek√§ hybridisti et√§n√§. Uskomme jatkuvaan kehittymiseen ja yhteisty√∂n voimaan ‚Äď t√§√§ll√§ kaveria ei j√§tet√§ eik√§ tyhmi√§ kysymyksi√§ ole. Haluamme tehd√§ vain laatua, sill√§ t√§n√§√§n tehty koodi vaikuttaa pitk√§lle tulevaisuuteen. Siksi meill√§ saat keskitty√§ parhaiden ratkaisujen l√∂yt√§miseen.‚Äć‚ÄćTule mukaan rakentamaan sujuvampaa opiskelua! Lue lis√§√§ meist√§ blogistamme ja k√§y vakoilemassa meininki√§mme Instagramissa ja Linkediniss√§.

Toni Sallanmaa
Toni Sallanmaa
CTO
Mikaela Popovitch
Mikaela Popovitch
Talent Acquisition Specialist
mikaela.popovitch@funidata.fi
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus