Ohjelmistokehitys
Helsinki, Tampere
Joustava etätyö

Full Stack Developer

Sykkiikö sydämesi koodille? Haluatko olla osana jotain suurta ja merkityksellistä?

Haluatko suunnitella ja kehittää järjestelmiä, jotka saavuttavat kymmeniä tuhansia käyttäjiä viikoittain? Innostaisiko tehdä jotain suurta ja merkityksellistä, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistokehittäjiä rakentamaan noin 100 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmäkokonaisuutta sekä muita opiskelijoiden ja opintohallinnon monipuolisia järjestelmäratkaisuja.

Päätuotteemme Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Sisun lisäksi toteutamme monipuolisesti erilaisia tuotteita ja projekteja. Teemme kaikkea opiskelijoiden hyvinvoinnin mittaamisen ja harjoitteluiden hallinnan sovelluksista ETL-ratkaisuihin datamigraatioille.

Millaisista hommista on kyse?

Meillä teet ohjelmistokehitystä ja suunnittelua osana ketterää autonomista kehitystiimiä. Kaikkien vastuulle kuuluu myös työtapojen ja -prosessien kehittäminen ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtiminen.

Tech stackistamme löytyy mm. seuraavia: Angular, React, Java, Python, Node, Airflow, Spring Boot, GraphQL, PostgreSQL, Docker, Jenkins, Git, Confluence, Jira.

Uskomme matalaan hierarkiaan ja yhteiseen päätöksentekoon. Laatu, testattavuus, jatkokehitettävyys ja ylläpidettävyys ovat meille supertärkeitä asioita, jotka pidämme tekemisen keskiössä. Edellytämme asiaankuuluvaa laatua sekä paineensietokykyä, mutta meille on myös tärkeää, että töissä on hauskaa.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan oman menestystarinasi lisäksi myös yrityksen menestymiseen. Arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen!

⚡ Olet etsimämme tyyppi, jos

  • Olet kiinnostunut kehittämään ja kehittymään
  • Sinulta löytyy soveltuva koulutus tai opiskelet sellaista parhaillaan
  • Olet työskennellyt ohjelmistokehityksen parissa ja tunnet ohjelmistokehityksen prosessit
  • Tuot mukanasi positiivista asennetta ja nautit tiimityöskentelystä
  • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi
  • Lisäksi tykkäämme kovasti, jos sinulta löytyy Java ja/tai Javascript -kehityskokemusta sekä tietokantaosaamista erityisesti PostgreSQL:stä.

Miksi Funidata?

Olemme 50 hengen porukka, joka uskoo jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessä onnistumiseen. Meillä saat ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä. Emme devaa dollarinkuvat silmissä vaan intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi.

Arki meillä sujuu joustavasti, oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Mielestämme on ihan luonnollista, että menoa voi olla myös keskellä työpäivää – oli kyseessä sitten omat opinnot, muut henkilökohtaiset jutut tai vaikkapa autokaupat.

Tehtävän suuntaa antava palkkahaitari on ~3000–6000€, ja sitä viilataan tarkemmaksi osaamisesi sekä aiemman kokemuksesi pohjalta. Lisäksi tuemme hyvinvointiasi muun muassa vapaavalintaisilla työvälineillä (toimistolle ja kotiin), hieronnalla, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, erilaisilla kouluttautumismahdollisuuksilla, toimiston aamu- ja välipaloilla sekä yhteisillä aktiviteeteilla, pelivuoroilla ja pippaloilla.

Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta. Kurkkaa myös somekanavamme!

Meille devaajaksi?

Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen usein vietyä läpi 1–2 viikossa. Siihen kuuluu yleensä kaksi juttutuokiota, jotka toteutetaan sinulle sopivassa aikataulussa. Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi, niin jutellaan lisää!

Pssst. Jäikö jokin mietityttämään? Laita rekrytointiin liittyvissä asioissa viestiä Mikaelalle, mikaela.popovitch@funidata.fi ja tehtävään liittyvissä asioissa rimpauta teknologiajohtajallemme Tonille numeroon 050 360 6485.

Mikaela Popovitch
Mikaela Popovitch
Talent Acquisition Specialist
mikaela.popovitch@funidata.fi
Toni Sallanmaa
Toni Sallanmaa
CTO
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus