Ohjelmistokehitys
Helsinki, Tampere
Joustava etätyö

Full Stack Developer

Haluatko työskennellä matalan hierarkian tuotetalossa, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa? Kiinnostaisiko olla mukana tekemässä kestävää koodia?

Tule Full Stack -kehittäjäksi rakentamaan sujuvampaa arkea isolle joukolle opiskelijoita! 👌🏼

Etsimme 60 funidatalaisen porukkaamme uusia tiimikavereita päätuotteemme Sisun kehitykseen. Sisu on n. 100 000 loppukäyttäjää tavoittava ja jatkuvasti kehittyvä opetuksen ja opiskelun SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Työskentelemme hybridisti etänä, mutta näemme toisiamme viikoittain Helsingissä Pitäjänmäen tai Tampereella keskustan toimistoillamme.

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä kehität ja suunnittelet Sisua osana ketterää autonomista kehitystiimiä. Voit saada näppisi peliin kansallisesti merkittäviin juttuihin - kehitämme tällä hetkellä mm. avoimen yliopiston toiminnallisuuksia sekä kansallista ristiinopiskelun palvelualustaa, mikä tarkoittaa yhä joustavampaa opiskelua yhä useammalle opiskelijalle. Suunnittelemme uusia toiminnallisuuksia ja teemme jatkuvasti Sisusta entistä saavutettavampaa ja käytettävämpää.

Työkalupakistamme löytyy mm: Java & Spring Boot, TypeScript & Angular, PostgreSQL, Docker, Jenkins, AWS, GraphQL. Kehityskäytännöistämme pääset lukemaan lisää täältä.

Pääset parikoodaamaan, katselmoimaan koodia, jeesaamaan kavereita ja kehittymään asiantuntijana yhdessä muiden kanssa. Sisua kehittää neljä scrum-tiimiä, jotka tekevät vankkaa yhteistyötä yli tiimirajojen. Tiimikotisi valikoidaan tarkemmin keskustelujen edetessä. Uskomme matalaan hierarkiaan ja yhteiseen päätöksentekoon, joten kaikki kehittävät myös yhteisiä työtapoja ja –prosesseja.

Miksi Funidata? 💜

Meillä ei devata dollarinkuvat silmissä vaan teemme tärkeää ja laadukasta työtä opiskelun ja opetuksen sujuvoittamiseksi. Jokainen joskus opiskellut tietää, että se ei aina ole niin helppoa - ansiostasi monen opiskelijan opintotaival on sujuvampaa. Sisun valtavan koon vuoksi siitä ei ihan heti erilaiset dimensiot lopu kesken, mikä tuo mielenkiintoa ja haastetta arkeesi.

Arkesi meillä sujuu joustavasti, oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Hommia pääsee tekemään hoppuilematta, sillä laadun lisäksi arvostamme myös järkeviä aikatauluja. Meillä viihdytään hyvin ja tästä osoituksena on hyvin pieni vaihtuvuutemme, mistä olemme ylpeitä.

Tuemme hyvinvointiasi mm.

 • vapaavalintaisilla työvälineillä (toimistolle ja kotiin) ja puhelinedulla
 • hieronnalla (10krt vuodessa)
 • lounas- ja virike-edulla
 • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella
 • erilaisilla kouluttautumismahdollisuuksilla
 • toimiston aamu- ja välipaloilla
 • vapaavalintaisella liikuntahetkellä kerran viikossa yhdessä työkavereiden kanssa tai itsenäisesti
 • yhteisillä aktiviteeteilla, pelivuoroilla ja pippaloilla.

Palkkahaitari liikkuu ~3500–6000€ tietämillä, ja sitä viilataan tarkemmaksi keskustelujen edetessä kokemukseesi perustuen, olitpa sitten jo kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella. Tulevalle kesälle tarjoamme neljän viikon vapaan, mikäli se ei aloitusajankohdasta johtuen muutoin kerkeäisi kertyä.

Tekemistämme pääset vakoilemaan helpoiten blogimme kautta! 👀

Mitä toivoisimme sinulta?

 • osaamista Javasta ja/tai TypeScriptistä sekä tietokannoista (etenkin PostgreSQL:stä)
 • useamman vuoden työkokemusta ohjelmistokehityksestä ja ohjelmistokehityksen prosesseista
 • takataskustasi löytyy soveltuva korkeakoulututkinto tai opiskelet sellaista parhaillaan
 • kykyä kommunikoida sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

Teknisen osaamisen ja oppimiskyvyn lisäksi sisukas ote työhön sekä joustavan tiimipelaajan asenne ovat tärkeitä: emme etsi laumaamme yksinäisiä susia, vaan tähtäämme porukalla kohti yhteisiä tavoitteita.

Meille devaajaksi?

Jos kiinnostuit, lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi CV:n ja/tai Linkedin-profiilisi kera, niin jutellaan lisää! Pidämme rekryprosessimme mahdollisimman suoraviivaisena ja kevyenä, ja saamme sen yleensä vietyä läpi 1–2 viikossa. Tapaamme kahdesti joko etänä tai livenä, ja pääset juttelemaan mm. meidän CTO:n ja kehittäjien kanssa. Aloituksen suhteen olemme joustavia.

Kysyttävää? Laita rekrytointiin liittyvissä asioissa viestiä Miksulle mikaela.popovitch@funidata.fi ja tehtävään liittyvissä asioissa rimpauta CTO:llemme Tonille numeroon 050 360 6485. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!

Mikaela Popovitch
Mikaela Popovitch
Talent Acquisition Specialist
mikaela.popovitch@funidata.fi
Toni Sallanmaa
Toni Sallanmaa
CTO
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus

Avoimet paikat

Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus