Ohjelmistokehitys
Helsinki
Joustava etätyö

DevOps Specialist

Tunnetko Windows- ja Azure-ympäristöt kuin omat taskusi? Etsitkö uusia haasteita, joissa pääset kehittymään ja kehittämään? 🔍

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen DevOps-asiantuntijaa luomaan ja ylläpitämään Funidatan sisäisiä työkaluja sekä erityisesti Windows- ja Azure-ympäristöjä.

Tulet osaksi ketterää ohjelmistotaloa, jossa intohimonamme on tehdä merkityksellistä työtä korkeakouluopiskelun ja -opetuksen sujuvoittamiseksi. Ympärilläsi on 50 rautaisen ammattilaisen poppoo, joka uskoo jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessä onnistumiseen.

Millaisesta hommasta on kyse?

Huolehdit ensisijaisesti sisäisistä työkaluistamme ja olet ykköslinkkinä varmistamassa, että kaikkien työ sujuu mallikkaasti Windows-ympäristöissä. Arkipäivinäsi hallitset automaatiolla Windows-, Azure- ja AWS-ympäristöjä sekä Funidatan Microsoft-lisenssejä. Hommiisi kuuluu myös sisäisen kehitysinfran hallintaa sekä julkipilvi-infrastruktuurin ylläpitoa ja jatkuvaa kehittämistä. Tässä tehtävässä työskentelet laajalla skoupilla DevOps-hommissa kehittäjäkokemus ja käyttäjäkokemus prioriteetteinasi.

Tulet osaksi nelihenkistä DevOps-tiimiä, joiden kanssa tavoittelette entistä parempaa käyttäjäkokemusta sekä sisäisille että ulkoisille käyttäjillemme. Teette jatkuvasti yhteistyötä ketterien kehitystiimiemme kanssa. Funidatan järjestelmäkokonaisuus on pitkälle automatisoitu ja infrastruktuurin kehittäminen koodina on arkipäivää. Tiimiluolanne sijaitsee Helsingissä Pitäjänmäen toimistollamme, mutta voit myös etäillä hybridimallimme mukaisesti.

💡 Lue blogistamme lisää, mitä tuleva tiimiläisesi Tommi kertoo DevOps-työstämme!

Olet etsimämme tyyppi, jos sinulta löytyy

 • Kokemusta Microsoft- ja Azure-ympäristöjen hallinnoinnista
 • Ymmärrystä ohjelmistokehityksen työkaluista ja prosesseista
 • Kokemusta infrastruktuurin automaatiotyökaluista
 • Timanttisia yhteistyötaitoja ja hands-on asennetta
 • Halua viedä omaa osaamista seuraavalle levelille
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Miksi tykkäisit Funidatasta?

Meidän matkassamme pääset hyödyntämään ja kasvattamaan asiantuntijuuttasi matalan hierarkian yhteisössä. Teemme yhdessä aidosti merkityksellistä työtä asiantuntevan rennolla otteella. Funidatalaisena vaikutatkin aidosti sekä omaan toimintaamme että korkeakoulujen tulevaisuuteen. Haluamme tehdä timanttista jälkeä ja olla alamme parhaita, mutta hommia ei paiskita hampaat irvessä.

Meiltä saat
 • merkityksellisen työn suomalaisen korkeakouluelämän parissa
 • vapauden vaikuttaa matalan hierarkian yhteisössä
 • ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä
 • työvälineet oman makusi mukaan sekä puhelinedun
 • tuen oman osaamisesi kehittämiseen
 • joustoa työaikoihin ja työarkeen
 • liudan erilaisia aktiviteetteja, pelivuoroja ja pippaloita

Tehtävän suuntaa antava palkkahaitari on noin 3000–6000 euroa, ja sitä viilataan tarkemmaksi osaamisesi sekä aiemman kokemuksesi pohjalta. Lisäksi tuemme hyvinvointiasi kattavalla työterveydellä, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksella, hieronnalla, liikunta- ja kulttuuriedulla, lounasedulla sekä toimiston monipuolisilla aamu- ja välipaloilla.

Sinustako seuraava funidatalainen? 👋🏼

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen usein vietyä läpi 1–2 viikossa. Siihen kuuluu yleensä kaksi juttutuokiota, jotka toteutetaan sinulle sopivassa aikataulussa. Lähetä vapaamuotoinen yhteydenottosi, niin jutellaan lisää!

Pssst. Jäikö jokin mietityttämään? Laita rekrytointiin liittyvissä asioissa sähköpostia rekrytoijallemme Mikaelalle, mikaela.popovitch@funidata.fi ja tehtävään liittyvissä asioissa rimpauta CTO:llemme Tonille numeroon 050 360 6485.

Mikaela Popovitch
Mikaela Popovitch
Talent Acquisition Specialist
mikaela.popovitch@funidata.fi
Toni Sallanmaa
Toni Sallanmaa
CTO
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus