Funidatalaiset
‚ÄĘ
Helsinki
‚ÄĘ
Joustava etätyö

Client Executive

Etsimme joukkoomme osaavaa Client Executivea vastaamaan asiakkuuksistamme ja luomaan timanttista asiakaskokemusta. ūüíé

Miltä kuulostaisi olla rakentamassa parasta mahdollista asiakaskokemusta opintosektorin SaaS-palveluiden parissa? Haluaisitko tehdä hommia ohjelmistotalossa, jossa pääset vaikuttamaan suomalaisten korkeakouluopiskelijoiden arkeen?

Etsimme joukkoomme vakituiseen työsuhteeseen Client Executivea vastaamaan asiakkuuksistamme ja vahvistamaan asiakaskokemusta entistä paremmaksi.

Me Funidatalla olemme reilun 50 rautaisen ammattilaisen poppoo ja vahvistamme nyt rivejämme osaavalla ja energisellä työkaverilla. Unelmiemme uusi tiimiläinen on helposti lähestyttävä tyyppi, joka rakastaa asiakastyötä ja on innostunut työskentelemään merkittävässä roolissa korkeakoulumaailman digitalisaation parissa. Rooli on meille uusi, joten voit antaa ammattitaitosi näkyä, kun lähdemme rakentamaan työnkuvaasi yhdessä.

Milt√§ arkesi meill√§ n√§ytt√§isi? ūüĎáūüŹľ

Meillä pääset ottamaan vastuuta asiakkuuksistamme - olet Funidatan kasvot asiakkaiden suuntaan ja uit asiakasrajapinnassa kuin kala vedessä. Asiakkaamme ovat korkeakouluja ja inhouse-yhtiössä asiakkaat ovat myös omistajiamme, mikä tekee tästä roolista erityisen spesiaalin ja tärkeän. Hoksottimesi ovat hereillä ja kartoittaessasi asiakkaiden tarpeita osaat myös suositella palveluitamme, vaikka myynti ei olekaan juuri nyt roolisi fokuksessa.

Arkipäiväsi koostuvat muun muassa seuraavista askareista:

 • ty√∂skentelet asiakkaiden parissa p√§ivitt√§in ja tapaat heit√§ liven√§ sek√§ et√§n√§
 • loistat erilaisten asiakastapahtumien ja -tapaamisten liiderin√§
 • kartoitat ja tunnistat asiakkaidemme tarpeita sek√§ jeesaat ja tuet heit√§ asiantuntevasti
 • kehit√§t asiakaskokemustamme esimerkiksi mittareidemme avulla sek√§ seuraat ja analysoit niiden dataa
 • yhdess√§ tiimin kanssa ker√§√§tte infoa ja tuotte asiakkaiden √§√§net kuultavaksi, jotta tuotamme juuri sellaista palvelua, mit√§ asiakkaamme tarvitsevat

Tulet osaksi neljän hengen Customer Success -tiimiämme, josta löytyy roppakaupalla osaamista ja asiantuntijuutta. Tiimisi ja koko porukkamme lisäksi tukenasi on erityisesti tuleva esihenkilösi Mari, joka on ollut Funidatan matkassa ihan ensimetreiltä lähtien. Työskentelet ensisijaisesti Helsingissä Pitäjänmäen toimistollamme, mutta voit myös etäillä joustavan hybridimallimme mukaisesti useampana päivänä viikossa. Matkustat myös jonkin verran asiakkaidemme luona niin PK-seudulla kuin Tampereella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassakin.

ūüí° Loistat teht√§v√§ss√§, jos

 • sinulla on kokemuksesi my√∂t√§ vahvaa osaamista SaaS-palveluiden asiakkuuksien hoitamisesta ja toimintamallien kehitt√§misest√§
 • olet ty√∂skennellyt korkeakoulumaailman ja/tai julkishallinnon asiakkuuksien parissa
 • ymm√§rr√§t hyvin erilaisia asiakkaita, eiv√§tk√§ vaikeat tilanteet tuo sinulle harmaita hiuksia
 • sinussa ominaista on erinomaiset kommunikaatio- ja koordinointitaidot sek√§ energinen ja itsen√§inen ty√∂ote
 • ymm√§rr√§t teknisempi√§kin kiemuroita (sinun ei tarvitse osata koodata, mutta digitaalinen palvelutuotanto on sinulle tuttua)
 • puhut sujuvasti suomea ja englantia

Meille on tärkeää, että arvomme resonoivat kanssasi: Olet ihmiskeskeinen asiantuntija, joka työskentelee ketterästi ja rohkeasti. Osaat priorisoida ja pidät langat käsissäsi sekä hommat hallussasi järjestelmällisellä otteella. Hymysi ei hyydy yleisön edessä ja osaat vakuuttaa asiakkaamme asiantuntemuksellasi.

Miksi Funidata?

Meillä pääset kehittymään meille tärkeässä asiantuntijatehtävässä. Yksin sinun ei tarvitse pakertaa, sillä puhallamme yhteen hiileen kohti yhteisiä tavoitteita. Pääset keskittymään sitoutuneisiin asiakkuuksiimme, eikä sinun tarvitse tuntea painetta henkilökohtaisista myyntitavoitteista. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä vaikuttamaan korkeakoulumaailman digitalisaatioon, jolla on suuri merkitys myös tulevaisuudessa.

Työyhteisönä olemme rento sekä matalahierarkinen ja työskentely kanssamme on takuulla hauskaa. Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja olemme joustavia, oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Viihdymme yhdessä niin työajalla kuin työajan ulkopuolella - vietämme tiimipäiviä, pelaamme lautapelejä, lätkimme sulkapalloa tai mitä ikinä keksimmekään.

Teht√§v√§n suuntaa antava palkkahaitari on noin 4000‚Äď5500‚ā¨ kuukaudessa, ja sit√§ viilataan tarkemmaksi osaamisesi sek√§ aiemman kokemuksesi pohjalta. Tarjoamme sinulle kattavat edut, joista mainittakoon esimerkiksi vapaa-ajan tapaturmavakuutus, liikunta- ja kulttuurietu, hieronnat sek√§ oman maun mukaiset ty√∂v√§lineet. Voit vakoilla loput etumme t√§√§lt√§. Lis√§ksi tarjoamme tulevalle kes√§lle nelj√§n viikon palkallisen vapaan.

Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta.  

‚ÄúSisu ja muut Funidatan palvelut ovat t√§rke√§ osa satojen tuhansien nykyisten ja tulevien opiskelijoiden arkea. Se muistuttaa ty√∂n merkityksellisyydest√§ ja kannustaa miettim√§√§n ratkaisuja, joista kaikki hy√∂tyisiv√§t‚ÄĚ - Tuukka, Customer Success Developer

Sinustako uusi ty√∂kaverimme? ūüíú

Mahtavaa, emme malta odottaa hakemustasi! Avoinna oleva paikka täytetään sopivan osaajan löydyttyä ja haku päättyy, kun löydämme oikean tyypin. Rekryprosessiimme kuuluu kaksi juttutuokiota, joiden tarkoituksena on selvittää, olemmeko match made in heaven, olisiko Funidata sinun uusi kotisi ja sinä meidän uusi työkaverimme. Jutellaan pian lisää!

Pssst. J√§ik√∂ jokin mietitytt√§m√§√§n? Laita rekrytointiin liittyviss√§ asioissa viesti√§ Lindalle s√§hk√∂postilla, linda.kuula@funidata.fi ja teht√§v√§√§n liittyviss√§ asioissa rimpauta Marille numeroon‚ÄĮ +358 40 052 9452. ¬†

‚Äć

Linda Kuula
Linda Kuula
People & Office Specialist
Mari Riihiaho
Mari Riihiaho
CPO
Valmis liittymään joukkoon?
Täytä hakemus
Jaa työpaikkailmoitus